morgonstund har skinka i mun..

varför säger man att man har guld i mun? jag har iallafall en macka med skinka på i mun just nu (; och varm nyponsoppa! mums! jag är uppe, utvilad fast jag inte borde och jätteglad och varm i kroppen. skulle kunna tro att det är den varma vetekudden jag har i knät för att inte frysa ihjäl, men det är pga av den mysigaste helgen på länge, jag är så himla glad att du finns! tack älskade älskade my! ♥

vi hade det mysigt från början till slut. mys i soffan med fika, sovmorgon, amerikansk brunch så magen stod åt alla håll, shopping, promenader, bio, massa gos, skratt och kramar, jag mådde toppen när jag åkte hem, kändes väldigt jobbigt att åka ifrån dig bara. ): så tack för en jättemysig helg. behövde det här. nu är det där energi förrådet påfyllt igen! ♥ pratade med jennica igår på bussen också. började läsa varandras bloggar för längesen. och mer och mer på sista tiden. var ett glatt, roligt och mysigt samtal (: ska bli kul att ses snart!

idag blir det jobb som vanligt. ska bli kul, jag är peppad! idag ska jag tjäna stålar! det har jag bestämt. sen ska jag och mamma ses! ska bli mysigt (: saknar henne! och ikväll blir det bara lugn och ro. det är tyvärr sjukstuga här hemma. ): stackars! jag ska peta i mig massa gojibär och hoppas på det bästa. får inte bli sjuk, nej! jag har ju dansen imorgon! och juste den måste jag fixa inför också (: och i säng i tid. typ runt tio brukar vara bra.

vad ska ni göra idag? jag hoppas hur som helst att ni mår jättebra och att den här måndagen bli en bra dag för er! ♥ ta hand om er! STOR kram!





Kommentarer
Postat av: Jennica

Ska bli UNDERBART att ses! <3

2010-10-18 @ 15:51:04
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Jennica

Tänkte förresten på dig i natt (morse) när jag gick o la mig... harkel vid halv 5.. haha "nu ska stackars fanny upp om en halvtimme". Snacka om att ha helt olika dygnsrytmer ;) puss!

2010-10-18 @ 15:52:54
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Ia

Fannyyyyyy <3 nu är jag på besök här i din blogg. Blir så glad av att se dig varje dag, även om vi sällan hinner pratas... Men snart måste vi se till att hitta på något efter jobbet, jag måste bara få lite struktur i mitt liv först...



Du är bäst!

Puss&kram.



Ps. med "morgonstund har guld i mund" menar man att den som går upp tidigt om morgnarna får guld i handen (mund är ett gammalt ord för hand). Precis som du och jag på jobbet med andra ord ;)

2010-10-18 @ 17:32:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback