redo för söndagsmys

vi har söndagsmys här hemma, åh så mysigt! harry ligger inlindad i fleecefilten på min mage och spinner och har full koll på de andra katterna. tar någon vecka innan väset och morret lägger sig. katterna är vana och lucifer och doris går fram och hälsar. mys!

ikväll ska vi hem till mamma och äta middag, blir hemgjord österrikisk gulash soppa, ska bli så himla gott. riktigt bra och gott med varm soppa på hösten. ♥ sen blir det hem och gosas med katterna igen. kanske titta på film, eller bara lägga mig och läsa.

imorgon börjar jag jobba 9:30, inskolnin och första dagen på nya jobbet. kommer gå bra hoppas jag! men lite lite nervös är jag allt. så det blir tidigt i säng, och upp och hoppa runt åtta, jag brukar vakna vid den tiden oavsett om jag har jobb eller inte. inbyggd klocka tror jag allt! ^^

eller om jag kanske syr lite till. och såklart få harry att känna sig hemma! ♥

ska ta och värma på lite rester av henriksfavoritpasta och äta några tuggor. gäller att passa på när aptiten faller på. vilket är sällan nu för tiden, magen vill inte ha mat. och vikten har rasat femton kg det senaste året. ska väga 60 kg för mina 170 cm och väger ja som ni kan räkna ut 45 kg för tillfället. jag ser det inte själv, men dom i min närhet ser och ja, dax att fixa! mycket omställningar, stress och bearbetning. men nu ska jag ta tag i den biten med. en sak i taget.

må väl! och var rädda om er ♥








Kommentarer
Postat av: Doris

Sötaste älskade gumman, du måste äta fet mat och gå upp i vikt <3 Jag borde laga min skaldjurslasagne till dig! Den är mysig som söndagsmat! Middagen hos din mamma låter smaskig! Och det är så kul att du ska börja jobb imorgon, är så stolt över dig gumman! Det kommer att gå jättebra på nya jobbet! Du är bäst sötis! Och denna bilden är så underbar!

2010-10-03 @ 17:16:10
Postat av: Marielle

Mycket kolhydrater och fett tillsammans. Inte motionera allt för mycket. Ta hand om dig, du ska ju finnas och må väl med.

2010-10-03 @ 20:44:16
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback