sunday

vaknade åtta, sovit bra inatt (: och har ätit en tallrik gröt, om en timme börjar reprisen av idol, tänkte äta lite mackor och dricka te innan (: sen blir det bad för jag fryser! dom har iallafall äntligen satt på elemänten! skönt. idag blir det en tripp till stan, biljard står på schemat med helena och film och middag ikväll. myspys ♥ en bra söndag, med lite lugn och ro, rolig aktivitet och söndagsmiddag och film, ska leta recept. sugen på typ enchillades.. jum jum.

fick ett sms för ett tag sen att den beställda flaskan är på plats, så då är det bara att ta sig till närmsta systembolag. där jag inte hänger ofta direkt :p men glögg är ett måste på julen och saffran lät riktigt gott. det är så mycket inplanerat som är mysigt nu innan årsskiftet och jag ser verkligen fram emot allt! ♥

och den 25/10 sätter alle igång och renoverar hallen, sen är lägenheten totalrenoverad. yeeey! och vad vi tjänat på det! och vad fint det blivit! (:

vi hörs senare! massa söndagspussar!




Kommentarer
Postat av: Doris

Det låter som en rolig och mysig söndag gumman <3 JA! man måste ha ordentlig glögg på julen, och Blossas årgångsglögg är alltid ett måste. Saffran låter spännande! Deras favorit hittills är blåbär =)

2010-10-10 @ 17:17:45
Postat av: Jennica

hej gumman! svarar här eftersom jag inte har några pengar på mobilen. Blev jätteglad när du messade=), har ju trott du glömt mig eller något =/ Jag mår bra, lite stressad bara, mkt att göra nu! Hur mår du själv? Går det bra på jobbet? Saknar dig också! Måste höras ordentligt snart :) PUSS!

2010-10-11 @ 02:15:54
URL: http://piecesofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback