topp hälsa

god kväll allihopa. ska strax hoppa i säng och läsa topphälsa och myspysa med harry, alltså gosigare.. ja helt underbar! alla kattorna är världens bästa med finaste personligheterna :D stolt mamma helt klart!

dagen har varit bra, det var kul på jobb och jag fick lite mer kontakt med dom andra som jobbar där (: känns bra. efter jobbet som slutade fyra så gick jag till en galleria precis vid jobbet och handlade lite på granit, bla ett ljus med "mjölk och vanilj" doft och ett nyckelband som är svart och en till zinklåda till stearinljus. har en likadan till värmeljusen redan och den är toppen (: sen blev det jättefina strumpor i tre pack från h&m i svart&vitt randigt, svarta med vita prickar och svarta (två förpackningar) och en förpackning med tre st med hello kitty :o dom är så mysiga och tjocka :D älskar dom strumporna och det var kul att dom tagit in dom svart vit randiga (: och en kjol i mörkgrönt med stooora fickor på sidorna (:

sen ikväll blev det spontant besök av vår mäklare (: vi ville värdera lägenheten efter köksrenoveringen och woila, 1,2 millar. inte illa pinkat. har då tjänat en bra slant! kändes kul och han var imponerad av min inredning :D riktigt kul att få beröm av en mäklare som sett det mesta, han sa att det var utöver det vanliga och att jag ska vara stolt. hehe.

nu ska jag och lucifer, måns, doris och harry krypa i säng och pussas. jag är ensam hemma tills imorgon. och det ska bli skönt att få lite mänskligt sällskap igen! jag är trots allt en väldigt social person och att sitta ensam på kvällarna är inte helt optimalt för mig även fast det kan vara skönt det med!

nee nu blir det sängen (: puss&godnatt!





Kommentarer
Postat av: Doris

Så glad att du haft en bra dag hjärtat! <3

2010-10-06 @ 23:10:37
Postat av: Michael Cresté

Hey ^^

Jo den där videon är helt offattbar, grymhet. usch!

Annars jo, jag är stressad, fy men annars är det bra :) Kul att du fick cred för din inredning, av en mäklare också :) Det är värt lite extra :D



Titta in på bloggen och spana in Madison, du kanske gillar henne as much as I do :D

Ha det bra :)

2010-10-07 @ 00:15:27
URL: http://michaelcreste.com
Postat av: fröken nyfiken

vad är det du jobbar med? / nyfiken läsare

2010-10-07 @ 18:58:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback