vaknade av ett snuttande

god morgon lördag! helg och sovmorgon. vaknade med ett ryck och trodde att jag försovit mig, ångest! ): men det hade jag inte för det är löördag :D började dagen med att öppna fönstret i sovrummet lite och krypa ner under duntäcket och mysa med alla katter, måns och harry under täcket och doris och lucifer över ^^ så mysigt! låg och kollade på någon serie på tvn och sen klädde jag på mig och gjorde frukost, sitter och dricker te nu och ska snart dammsuga och torka av ytor osv (: skönt med städat, hann inte dammsuga igår.

jag vaknade i natt av att harry snuttade mig i ansiktet, han tuttade fortfarande på mamman när jag fick hem honom, inte så vanligt i den åldern, men både mammakatt och harry tyckte att det var mysigt så ja, hur som helst, en sphynx äter extremt mycket mer än en "vanlig" katt och jag blir lika chockad varje gång jag ska fylla på matskålen till katterna, dom äter upp en och en halv stor matskål varje dag :O haha, ja att ha katter är helt underbart. men kostar runt 2000 kr i månaden med kattmat, kattsand, försäkringar osv osv. men vad mycket kärlek man får (: hur som helst, harry sover inne i sovrummet på nätterna och han vaknar upp och är hungrig och börjar snutta mig i hela ansiktet, först trodde jag att han pussade mig, för man får jättemycket pussar av honom (: när man kommer emot honom med ansiktet så sträcker han upp sin mun och duttar till den på min mun :D gos! men det här är inte pussande, han försöker amma mig i ansiket, haha. jäkla katt! så jag gick upp och satt honom vid matskålen och mycket riktigt, harry var vrålhungrig. lilla hjärtat ♥ sen somnade vi om gott igen. han känns lite som en bebis. verkligen.

går kvällen var mysig, jag hade extrem magpain på dagen med kräk osv, usch, men piggnade till någelunda och äta bör man ju annars dör man.. så jag tog tåget till söder och mötte upp ciccie och gick till ett mysigt tapas ställe, var inte det vi tänkt innan, utan ett på gatan mittimot, var fullbokat på la cocaracha satt i två timmar och åt och myste. sen gick vi till "himlen därtill" en coctailbar på 25 våningen i skatteskrapan, helt underbar utsikt över hela stan, nästan som i new york, mysig stämmning, uppklätt folk, duktiga bartenders som la runt tio min per drink och dova ljuskällor. ja, riktigt bra och mysigt ställe (: var där i någon timme innan vi tog en rask promenad till tåget och skiljdes åt.






min harry ♥















Kommentarer
Postat av: doris

ÅH! så mysig han är, det lilla matvraket <3 Så jättesöt och gosig och underbar han verkar vara! Underbare Harry! Och ni är så gulliga tillsammans <3

2010-10-09 @ 21:30:32
Postat av: Hannis

Hihi. Vad roligt att dina katter heter Doris&Harry. Det gör mina två också. :D

2010-10-18 @ 20:15:38
URL: http://johannasamuelsson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback