1 september.

god morgon kära ni. solen lyser på en nästan klarblå himmel och det är den 1 september. min månad (: om åtta dagar den 9 september fyller jag 25 år. i vissa sms får jag höra att jag börjar bli gammal. och det förvånar mig eftersom jag känner mig som 17 i huvudet (; ålder för mig är bara en siffra. jag njuter oavsett om jag är 15 eller 45. men 25 år ändå ett speciellt tal att fylla. och jag är glad att så många kommer och firar mig. på min födelsedag kommer det bli mysig middag ute med hjärtat och frukost och paket på sängen som vi alltid gör. men den 11 september blir vi närmare 30 st här hemma. och då blir det massa god plockmat och fika. ska göra egna rosa prinsesstårtor tänkte jag!

har sovit som en prinsessa i natt. och är pigg och glad idag (: ska jobba vid halv fyra till sju och efter det var den meningen att cissie skulle komma på middag. men jag försöker få den flyttad tills imorgon kväll istället. då är jag ju ensam hemma igen. vi får se vad hon säger (: hade varit mysigt med en höstig promenad ner till sjön här. älskar att vi bor sånära vattnet. bara en kort promenad så kan man sitta och titta ut över det glittrande vattnet och mysa.

men nu blir det frukost här hemma och massa gos! igår badade vi katterna. iallafall doris och lucifer. dom blev så fina så (: doris badade med mig. lucifer därimot är inte alls så förtjust i vatten. det har jag bevisat på min ena arm. aj vad det svider :( men men. fina blev dom :D just nu sitter alla runtomkring mig. sällskapligare katter får man leta efter. måns ville ut och sola på balkongen. han är där ute varje morgon och njuter av morgon solen (:

hoppas ni får en jättemysig dag! vi hörs senare! puss&kram.





Kommentarer
Postat av: Doris

Jag tycker att alla ska blåsa såpbubblor för dig när du fyller år gumman <3 Såpbubblor och glitter är så fint!

2010-09-01 @ 13:30:16
Postat av: J e n [fotografi] - Hobbyfotograf i Västervik

Mysigt med fest när du fyller år. Önskar jag kunde vara där. Kan kan jag ju, men ja, känns ju lite märkligt när man inte träffats innan hihi :) Jag hoppas du kommer få roligt iaf! Får fira dig ordentligt när du kommer hit :)



Guud va jag saknar att ha internet o kunna gå in här och läsa varje dag! Önskar jag kunde gå in på msn också så vi kunde prata lite igen, så länge sen nu. "Upplev mer med Bredbandsbolaget" - pyttsan! Haha!



Puss hjärtat!

2010-09-01 @ 18:49:30
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Johannas ordsamling

Hej gumman!



jag har fått dina sms, men inte hunnit svara. Världens sämsta ursäkt.

Jag är ju i Norge, så kan tyvärr inte komma. Men det låter som att det kommer bli en helt fantastisk och mysig dag, och jag önskar verkligen att jag kunde komma. Hade jag varit hemma i Örebro, då vet du att jag hade varit med på ditt firande! <3



Grattis till danslärar-jobbet, vad roligt! Hur fick du det?



Vad händer och sker mer i livet? Jag saknar dig! <3



PUSS!!

2010-09-02 @ 22:52:10
URL: http://ordsamling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback