bio

hej allihopa! (: mår ni bra? jag har haft en mysig morgon! och hade en supermysig kväll igår,. sov borta, fick god middag, mängder med gott till en jättebra film och världens finaste hemgjorda present! kul att fylla år (; ska strax till mamma och umgås, och sen hem och gosa, men första ska vi till coop och shoppa kycklingfilé, riktigt bra pris den här veckan så frysen ska bli fylld (: sen ikväll ska jag och hjärtat på bio och se new york, i love you. ska bli jättemysigt! filmen verkar bra också! och ja, det är väl mina planer idag (:

imorgon kvart i fyra har jag min första danslektion! jag är så himla spänd och det ska bli superkul (: ska planera lite i kväll. kul att träffa barnen. det är 15 st som kommer gå i min grupp! jättekul (: så glad för det här och lönen är toppen! 250 kr efter skatt! för 45 min. inte illa pinkat. och bättre betalt på helger. whihoo! jag lägger undan allt som jag jobbar ihop till ny dator. fick bidrag när jag fyllde år, men det fattas! så nu ska jag arbeta! jajamensan!

hoppas ni får en undeerbar dag! massa kramar! <3







Kommentarer
Postat av: J e n [fotografi] - Hobbyfotograf i Västervik

Hej gumman! Du som kan det där med bloggdesign, vet du om det går att bredda inläggen (så man får plats med större bilder) utan att göra en hel design? Puss

2010-09-13 @ 16:54:23
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Doris

Så lycklig och glad att du fått dansjobbet gumman! Det kommer att gå jättebra imorgon <3 PUSS!

2010-09-13 @ 17:22:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback