idol och myskväll

ska snart sätta in ostkakan i ugnen och vispa grädde och ha sylt till, göra en kopp te och tända ljus. hade velat ta ett bad innan idol också. men det kommer jag aldrig hinna, så det får jag göra efteråt. jag har haft städdag här hemma idag (: det går lite segt, men det blir fint (: katterna har hjälpt till (; jag har faktiskt inte gjort så himla mycket mer. ätit frukost såklart. ringt lite samtal och myst runt. tvättat två maskiner har jag hunnit med också (: blev inget jobb idag, men imorgon tror jag. det som är det knasiga med barnvaktsjobb. barn blir ofta sjuka. så det kan bli en ledig dag här och där!

vet ni hur mycket jag längtar efter julius. jag fastnade ju för honom, nakenfisen ni vet. och han blev förkyld, eller hela kullen fick kattsnuvan. han är den enda katten som inte är bra ännu. många har redan flyttat. skulle ju vart leverans för nästan en månad sen. och eventuellt kommer han förlora synen på ena ögat. då måste man plocka bort det. uppfödaren förstår om jag vill hoppa av, nu har det ju gått så lång tid och det kommer dröja ytterligare 2 månader innan jag kan få hem honom. men jag blir ledsen. han är ju samma katt, samma julius som jag blev så himla kär i. oavsett syn på ena ögat eller inte. vill ju att du ska komma hem nu, så jag får pussa på dig! och pyssla om dig <3 men jag håller ut! saknar dig enormt. får hälsa på där hur mycket jag vill iallafall. och det ska jag minsann göra snart! min lilla nakenfis! varför vill jag alltid ta hand om lite smått "handikappade" djur? jag tycker så himla synd om dom.. såklart. moderkänslor kanske (;

ne ska ta och fixa den där ostkakan nu och tända ljus. ska blogga mer, har lite shopping att visa (: ha en jättemysig kväll. lova! det lovar jag att jag ska ha! myyyys! puss&kram!





Kommentarer
Postat av: J e n [fotografi] - Hobbyfotograf i Västervik

Åh stackars lilla Julius :( Förstår att du inte vill hoppa av, det skulle inte jag heller göra!

2010-09-23 @ 19:57:12
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Doris

Lille Julius vill ha och behöver dig som kattmamma! Du är den bästa <3 Så mysigt det låter med ostkaka och städhjälp från katterna! Doris blöter ner sog och springer fram över golven och leker golvmopp? =)

2010-09-23 @ 21:53:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback