jobbelijobbjobb

hej hopp! nu ska jag hoppa in i duschen, och tvätta håret med bananshampo & balsam och packa väska med topphälsa tidningar och godis. för ikväll ska jag vara barnvakt (: ja närmare bestämt från halv fyra till halv tio. saga lägger sig väl runt sju tiden. fröken gull brukar vara en tröttfis vet jag minsann efter all lek och mys. så jag måste ha nått att sysselsätta mig med. mysig alone time med smågodis och måbratidningar låter som en toppenkväll (: sen när jag kommer hem ska vi titta på film och ha myspys.

jag är kissnödig.. har druckit 1 liter te nu på morgonen ur våra jättestora fina temuggar från indiska (: är inte livet härligt? i love life!

inom en vecka kommer jag ha ny domän till bloggen skoj va (: jag är lite trött på pinkpills.. eftersom den är döpt efter en rosa lugnande tablett som jag knaprade för ett par år sen, så känns det ganska långt borta nu.. jag äter ju inga piller med än nobabypills nu förtiden och sen fick jag ett sånt fint smeknamn bland bloggvännerna ute i cyber rymden. och jag är ju en riktig livsnjutare och är ofta glad och positiv, so why not. ni får se snart. vänta bara :D

nu ska jag duscha! pusspuss på er och ha en jättemysig em. och dag! det ska jag! <3



puss!





Kommentarer
Postat av: Marielle

vad glad du låter gumman. vad underbart. skönt med godis o tidningar efter att ha lagt en liten fis. hoppas du får njuta riktigt mycket o ha betalat samtidigt:). spännande med din nya domän. jag har funderat på vart pinkpills kom från men det borde jag ju förståt vart ifrån. vad härligt att du slipper alla piller och ändå mår så bra.

2010-09-15 @ 16:38:45
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Doris

Bananschampo <3 Och jättesöt bild!

2010-09-16 @ 00:40:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback