Leave the light on

man ska ju ta vara på vart enda fint ögon blick och tro på mig när jag säger att det har jag gjort idag. jag suger in den glädje, lycka och harmoni jag kommer åt och hittar i vart och varannat litet ögonblick och jag bara älskar den där känslan i magen. friheten. när allt känns lugnt och bra. precis som det alltid ska kännas. jag längtar enormt efter att få uppleva glädje sån glädje varje dag. jag har verkligen överraskat mig själv idag! jag gjorde mig själv glad. tog en spontan tripp ut till landet, med kohagar, strålande sol, ängsblommor och frisk luft. åkte 5 mil utanför stockholm med tre byten kommunalt och hälsade på miia och julian. när jag stod och väntade på att miia skulle plocka upp mig vid busshållsplatsen kom en sån lyckostöt i kroppen. fick lust att hoppa upp och ner, men jag skulle nog bara skrämt folk runtomkring mig! blicka ut över vildvuxna blommor och ha en varmgul sol i ansiket. miia är en gullig uppfödare av sphynx katter. och julian var helt wounderful. att få hålla i den lilla varma persikolena kattungen och andas in hans doft, titta in i hans ljusgröna ögon och titta på hans kolsvarta nos fick ännu en lyckostöt att besöka magen. vi fikade, myste med julian, hade trevligt och pratade om massa mellan himmel och jord. en spontan fika/besök som blev en riktigt bra utflykt! glad att jag åkte! stannade länge och sen när jag skulle åka körde hon tillbaka mig på den där kringeligkrokiga vägen. åkte hem, missade hållplatsen och fick åka en extra sväng. stod och blickade ut över vattnet på stationen i handen och lyssnade på heather nova - ride. där kom andra lyckostöten, vattnet får en verkligen att må underbart. istället för att vara arg över att jag missade min station blev jag istället påmind om att vara glad att jag fick se mer vackert idag. åkte hem, gick och handlade ingredienser, fick ett varmt leénde i kassan, lyckostöt, alla är så gulliga på den där lilla ica affären här. så jag blev glad. igen. gick hem med glad musik i öronen. öppnade dörren och blev varmt välkommen av mina lurviga familjemedlemmar. som har mer eller mindre hela kvällen varit nära mig. doris låg i mitt knä nyss och kurrade, burrade ihop sig och myste. medans jag satt och lyssnade på mysig musik och bara var. i ett nedsläckt vardagsrum med bara levande ljus som ända ljuskällan. harmoni, lyckokänsla och ro i själen. att få prata i telefon med min my gjorde inte kvällen sämre direkt. nu är vi riktigt taggade inför london! ska bli så himla mysigt! den här julen kommer bli den bästa! ser fram emot allt, vart enda litet ögonblick. men mest av allt ser jag fram emot att slippa suga in glädjen och med nöd och näppe hålla fast vid den. vad man uppskattar minsta lilla när man går i uppförsbacke.

jag kommer alltid att älska dig! du är fastbränd långt inne i hjärtroten.


lilla julian <3





Kommentarer
Postat av: J e n [fotografi] - Fotograf i Västervik

Det låter underbart hjärtat! <3

2010-09-30 @ 00:02:14
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Doris

Gumman! Älskade bästa du! Det går en glädjestöt också genom min kropp när jag sitter och läser om allt fint du har sett och upplevt idag <3 Man mår så otroligt bra när man kan fånga dagen sådär! När man får gosa med djur, när man får se vacker natur, när man känner glädje! Du ger hela världen glädje gumman! Är så stolt över dig! Alltid <3

2010-09-30 @ 00:05:55
Postat av: Doris

Och så jättesöt och cuteness overload Julian är!! Jag vill hoppa in i fotot och pussa honom <3

2010-09-30 @ 00:07:33
Postat av: Doris

Älskar den bilden du nyss la till! Där han ser ut typ såhär... =^0^= Så sötis han är!

2010-09-30 @ 00:37:47
Postat av: J e n [fotografi] - Fotograf i Västervik

Hej hjärtat mitt <3 Hur är det idag? Usch jag känner mig lite nere idag... känner mig hemsk mot mina katter. Läste på djurens rätts hemsida igår att de anser att katter ska vara ute. Så nu har jag värsta dåliga samvetet! Men jag tycker ju inte som de.. men nu börjar jag undra om jag gör rätt. Tänk om mina missar mår dåligt? Ååååh, varför skulle jag in där o läsa för.. :( Tänkare som sagt, men klart jag blir helt förvirrad om DE av alla tycker så. Det trodde jag faktiskt inte. Massa lösspringande katter liksom..



Du gör mig glad iaf! O tanken på att vi ses snart (hoppas jag iaf!) gör mig ännu gladare!!! =) Ikväll ska jag på tjejkväll på stan (extra öppet) men kommer hem efter 21, kanske kan prata då om jag vågar? ;) PUSS älskade du!!

2010-09-30 @ 12:43:02
URL: http://piecesofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback