myskväll

romantisk middag i skenet av tusentals levande ljus som var jättegod. ska strax sätta oss och titta på dansfilmen honey, vill få lite tips till dansen. och sen är det en av mina favoritfilmer. jag är så himla glad att jag fick jobbet som danslärare. vilken dröm!

det var jättemysigt att träffa saga. saknat henne i sommar. hon är så himla gullig. blev puss och kram och "jag har saaaknat dig fanny" vi gick hand i hand i regnet och gungade, en blev det mys hemma hos henne med ritande, lite film tittande, prat och lek. man blir så glad av barn. och tänk då att få kombinera dans som är ett av mina stora intressen i livet med underbara glada barn. jag är jätteglad. men jättepirrig också.

dagen har varit bra. tycker bara att alla dagar går så himla fort. måste stanna upp mer och njuta. jag har massa tid, bara jag planerar den bättre och lever i nuet och jag blir bättre och bättre på det, men en liten bit kvar.

imorgon ska jag och helena fika i stan. det var längesen vi fikade, så det blir mysigt! sen har jag inga andra planer på dagen. ska hem till mamma och så senare. imorgon ska jag boka londonresan också. kommer bli så mysigt. den här julen ska bli mysig! förra julen var allt kaos, och jag mådde mindre bra, därför ska den här julen verkligen bli bra, mysig och proppad med massa mysigheter. jag längtar! men nu just nu njuter jag av nuet och ska ha en mysig kväll. ska plocka fram smågodiset i en skål och sjunka ner i soffan med hjärtat. ska bli mysigt!

vi hörs senare, eller imorgon. saknar att läsa topphälsa så jag ska leta upp en av alla olästa tidningar och bläddra i senare. är lovad helkroppsmassage också efter filmen. bortskämd! både middag lagad till mig och massage. kan nog inte bli bättre :$

må väl! puss!





Kommentarer
Postat av: Doris

Saga är så fint namn! Och jag längtar också efter julen <3

2010-09-02 @ 01:59:28
Postat av: Petra

sweet! låter toppenhärligt! Tänk vad jag längtar till London ibland! Var där en kortis förrförra hösten, men nu har jag länge drömt om en julresa dit. Alla ljus och lampor som lyser upp gatorna och skyltfönstren. Ni kommer att få det toppen!!



Kram

2010-09-02 @ 09:19:43
Postat av: J e n [fotografi] - Hobbyfotograf i Västervik

Hej hjärtat! Vet du? Vi fick precis tillbaka internet! Wiiie =) Så nu ska jag inte vara så frånvarande här! :)



Åh va jag längtar tillbaka till London, det är en underbar stad! Har du varit där innan?



PUSS!

2010-09-02 @ 18:18:38
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: J e n [fotografi] - Hobbyfotograf i Västervik

Förresten så skulle jag ju fråga dig.. är det långt till Lidingö från er? PUSS!

2010-09-02 @ 21:44:31
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: J e n [fotografi] - Hobbyfotograf i Västervik

Är inloggad på msn om du har tid att titta in sen <3

2010-09-02 @ 21:46:26
URL: http://piecesofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback