rosaprickig.

sjukstugan hänger sig kvar även idag. ganska bra knep att stressa av egentligen. jag har väl alltid hittat en positiv sida av allt negativt. och ja, det var väl det jag kom på idag när jag satt i ett varmt bad med cocos skum från body shop och plaskade. sitter i min mysiga rosa flanellpyjamas med vita prickar och snobben pryder den fint (: har blivit uppassad här på dagen och det är mer än skönt. jag har kämpat utan näsdroppar hela natten och halva dagen och sen var hjärtat iväg och handlade både det ena och det andra. bla näsdroppar, halleluja! och kan jang (tack för tipset marielle)

nu på dagen har jag tittat på några o.c avsnitt, myst med kattorna, druckit kanel te, sovit under duntäcket i soffan med vetetofflorna och myst och yrar runt. pratat med min chef också (dansskolan) och den 14/9 kommer jag ha min första egna danslektion. det är redan 10 barn som är inskrivna i gruppen! kommer bli jättekul (: för er som undrade hur jag fick jobbet, så sökte jag det helt enkelt och fick det (: jag har dansat själv i 6 år och jobbar ju som ni vet med barn, så jag hade de bästa referenserna av alla som sökte. så nu vet ni det :D

ska spendera resten av kvällen i soffan, titta på film, dricka te, vila, läsa.. ja ta det lugnt bara. och därimellan ska jag laga mat också. idag blir det fisk med jättegod sås (grädde, fiskbuljong och färsk dill) och ris. sen ska jag bara slappa. sova tidigt och hoppas på att jag mår lite bättre imorgon!

ha nu en jättemysig kväll (: puss&kram

 



Kommentarer
Postat av: Doris

Gumman krya på dig sötis. Och berätta mer om danslektionerna! Blir helt glad och varm i kroppen för din skull =) puss!

2010-09-06 @ 17:22:03
Postat av: Marielle

Å vad kul att du följde mitt tips. Jag köpte en egen flaska igår med. Jag tog det på stört när förkylningen slog till och den har faktiskt mildrats :).

2010-09-06 @ 22:19:28
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback