storm

det är en storm i hjärtat, i hjärnan och utanför fönstret. livet hade nog varit ganska färglöst om det alltid var likadant. men samtidigt så behöver man den där tryggheten, stormen är okej i mellanåt, och jag är på något sätt väldigt glad att den där stormen känns lite längre bort nu. tror jag hade klarat mer, men jag vill inte ens pröva. vill inte utsätta hjärtat & psyket för mer. allt jag velat är att få lugn och ro, ha ett mysigt liv med många galenskaper, många skratt, många vackra ögonblick, mycket att upptäcka, trygghet, romantik. just like that. ett ögonblick som känns eländigt kan i nästa sekund vara helt underbart. det blir lite vad man gör det till. en sak är säker, im done feeling sorry for my self. klar, färdig, helt och hållet färdig med den biten. jag har ett ansvar att må bra! men samtidigt är jag glad, att må dåligt ibland med. för mår man aldrig bra kan man heller aldrig må riktigt bra. livet är ju så. oavsett vad. jag är glad över alla händelser, mindre glad för vissa, men trots allt så är det mitt liv, bara mitt. och de kommande åren är det jag som ska se till att må så bra som det bara går, uppleva drömmar, uppnå mål, ha trygghet, ha roligt, uppleva, andas på riktigt den här gågen, känna glädje i vartenda andetag. livet är helt klart för kort för att gå runt och vara bitter, arg och må dåligt. det finns människor som gör så ett helt liv.. och sen då? vad fick dom ut av det? mådde dom bättre..? mådde den människan dom var besvikna på sämre..? knappast. han/hon kanske inte ens visst om att du var arg. du har ett ansvar. sen är det upp till dig om du vill ta det eller inte.

let your heart always give you the answers, listen to your heart and love loudly and honestly. då kommer du komma långt, och leva ett långt och lyckligt liv. det lovar jag!





Kommentarer
Postat av: Madeleine

Hej fanny!

Jag hoppas du mår bättre,för det förtjänar du absolut :) Det finns så mycket där ute som kan få en o må dåligt..människor främst. Men det är bara o försöka hålla huvvet högt,så man inte dras ner till samma låga nivå som dom.

Fortsätt med det du gör,o håll huvvet högt :)

Många Kramar!

2010-09-28 @ 13:24:47
Postat av: Hanna

Tycker du skall ta den lille randiga! Det gör dig inte till en dålig människa att inte ta den sjuke.



Tog hem en sjuk kattunge i somras som vi fick avlida efter en vecka, fruktansvärt utsätt dig inte för det om möjligt!



Låter ju som den randiga inte haft så kul, bara varit några veckor med den andra ägaren som sedan kom på att de skulle flytta..? Låter som en oseriös köpare, lille "Harry" förtjänar också ett gott och seriöst hem som jag vet att du kan ge!

2010-09-28 @ 13:28:48
Postat av: J e n [fotografi] - Fotograf i Västervik

Du skriver så himla bra gumman och jag önskar verkligen jag kunde leva efter dina ord! Men jag försöker iaf och det är väl huvudsaken :)



Åh, va jag är ledsen över helgen. Känner verkligen för att flytta fotograferingarna (har varje dag nu fram till söndag, gah!) så du kan komma.. men två av de är redan flyttade så känns taskigt samtidigt. Men med tanke på hur vädret e nu kanske jag får ställa in de iaf o då hade ju du kunnat komma :( Nästa vecka och framåt är kalendern helt tom.. men då kan inte du eller? Åååååh va min hjärna går på högvarv nu haha :) Vill ju så gärna!! Det är Västerviks resecentrum du ska boka till sen :)



Jaa du, nu verkar du ju ha bestämt dig för kissen iaf, så mina "råd" kommer väl lite sent. Lika bra det kanske för jag har ingen aning vad jag hade gjort i din sits.. det är ju synd du inte kan ta båda. Kommer uppfödaren behålla Julius själv om han får komplikationer och så? Gör det som känns rätt i hjärtat! Inte alltid lätt att veta vad det är heller, men ja, nee jag ska inte säga nåt för jag har ingen aning!! Vart ska ni hämta den röda kissen då?



Puss gumman, tänker på dig med väldigt ofta! Ska bli så himla roligt att ses och jag hoppas inte du blir besviken haha =)



PUSS!!! Ha det så bra på dansen och ikväll med din morfar! :) <3

2010-09-28 @ 13:59:55
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: J e n [fotografi] - Fotograf i Västervik

Glömde ju skriva.. tack! vi hade det jättebra! o lite mer inredning rikare höhö ;) Puss!

2010-09-28 @ 14:10:56
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Doris

Det gick inte att kommentera senaste inlägget om kandidat-randige kissemissen =)

Texten i detta inlägget är väldigt sann, väldigt stark, väldigt fin. Jag är obeskrivligt jättestolt över dig gumman. Du är en förebild för hela världen, du är världens finaste människa och du förtjänar att må strålande utmärkt och vara lycklig varje dag. Du kommer att få en underbar framtid när stormen är över <3 Världen älskar dig och behöver dig <3

2010-09-28 @ 21:11:31
Postat av: J e n [fotografi] - Fotograf i Västervik

Natti söt <3

2010-09-29 @ 01:16:04
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: J e n [fotografi] - Fotograf i Västervik

Hjärtat, har du fått mina sms? Hoppas dagen är bra och att du mår som du förtjänar (dvs underbart!) :) Puss!

2010-09-29 @ 14:06:02
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: J e n [fotografi] - Fotograf i Västervik

Hej hjärtat! Nu blev jag nervös, vågar jag det med min teleskräck? Haha :) Men vore roligt, men säger antagligen inte så mkt :P

Åh mysigt att träffa nakenfisen igen. Förstår att det är jobbigt och veligt nu.. men jag tror du kommer att ta det bästa beslutet =) Träffade världens mysigaste kisse idag när jag var ute o fotade en kompis o hennes son. Så himla mysig o gosig! O djurvän som jag är var jag ju tvungen att kolla upp nr som va i halsbandet. Smsa hem till C så han fick kolla att den bodde i närheten. Aldrig sett nån katt där förut. Men det gjorde den :) Ibland e det jobbigt att vara djurvän, jag tänker alldeles för mkt. Så fort jag ser en utekatt tänker jag att den kanske e hemlös.. trots att det finns så mkt utekatter. Ja, lite för mkt tänkare för mitt eget bästa ibland ;)

hoppas du har det bra och inte har allt för mkt ångest! o känn ingen press på smsen, tänkte mest för att det inte alltid går iväg från min mobil.. knas. så det var inte för att tjata =)

puss puss!

2010-09-29 @ 19:57:25
URL: http://piecesofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback