carbonara gratäng och rödtott

hallå god kväll. jag hostar snart lungorna ur mig.. blä för torrhosta ): sitter och suger på en halstablett hjälper lite iallafall. och äter godis. satt och drömde om lösgodis i kassan när jag satt på jobbet. och i samma sekund kommer min chef och sticker fram en lapp under näsan på mig "här har du en liten påskpresent" höhö. 2 kg lösgodis GRATIS. jävlar vad vi har godis hemma nu. kommer inte behöva köpa mer den här påskhelgen (;

har varit en bra dag på jobbet iallafall. och jag har varit riktigt aktiv idag (: gick upp med älskling vid havl nio. alarmet ringde åtta, sen låg vi och och gosade i en halvtimme innan han gick upp och gjorde en mysig frukost som vi satt och njöt av länge. när han gick till tåget.. han hade sovmorgon, så gick jag med till centrum och köpte hårfärg.. som blev knallröd. blev skraj att dom skulle säga till mig på jobb, man får inte ha avvikande hårfärg.. men det röda brukar lägga sig efter några tvättar :P men den här gången blev det verkligen rött :o undra om det är för alla hormoner... har ju alltid samma.. hur som helst. ingen sa någonting :P och mammajeans har jag shoppat :D skit snygga.. sebastian gick bakom mig för att kika rumpan (; tighta slimmade svarta lite halv "glansiga" stuprör. jättefina! 400 kr helt okej kan ju ha dom hela graviditeten och sen ett par svarta baggy byxor som man knyter under knäna (: och ett vanligt svart mamma linne. myyycket nöjd (: haft på mig jeansen idag och mys för den breda mudden. mmm (: sen träffade jag en killkompis och käka glass i solen och fikade. sen mötte jag upp sebastian när han kom hem från jobbet och gick och åt lite.

mamma hämtade mig på jobbet och när jag kom hem var middagen serverad med levande ljus. har jag världens bästa make eller vad :$ han är den mysigaste bästa, åh så kär i dig älskling ♥ :D

och nu sitter jag i pyjamas och fårskinnstofflorna.. måste verkligen köpa nya dom är såå slitna, använder dom året om (: så skönt. hur som helst. av med sminket. och krypa ner brevid finaste och sussa. imorgon har jag tid hos en barnmorskepsykolog.. eftersom jag har ett tungt bagage, så tyckte min barnmorska att jag skulle gå till en sån och prata.. så där ska jag vara innan jag åker till jobbet imorgon. jobbar åtta timmar (: sen hem och sussa. stänger imorgon. jäääsp!

nej, nu tvätta av sminket och sen dyka i säng! ha en fortsatt mysig kväll (: pusspuss.



vårt 2 kgs påsksnask :D


 


Kommentarer
Postat av: Annica - mamma till Elias

Så gott med godis, det ska vi inhandla ikväll, dock är jag lite skeptisk till lösvikt eftersom det finns så mycket bakterier i dem men gott är det.



Ja du dessa hormoner kan ställa till det på ett eller annat sätt.

400 kr för ett par mammabyxor var ett riktigt bra pris.



Hoppas ni får en riktigt mysig påsk, kramar

2011-04-21 @ 09:40:44
URL: http://annista.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback