dunder förkyld ):

♥mäh mäh. okej jag vet att man har sämre imunförsvar när man är gravid, men hallååå. jag vill vara frisk på min ledighet ): pilutta mig. jag ligger strandad som en säl i sängen och har ont i hela kroppen. aoooueee. jag hostar så jag kräks ): och halsen låter allt annat än bra. slemhosta. hua. feber och huvudet bultar. hur som helst. vila som gäller på onsdag är det jobb och då börjar jag 07.30 och jobbar i elva timmar. då vill jag inte ha feber ^^ nee. sen jobbar jag sex dagar i sträck innan jag är ledig en dag och sen jobbar jag fram till helgen så är jag ledig lördag och söndag. då blir det mys med darling (: såklart!

kvällen igår vart helt underbar. jag fick en glad och nöjd make som satt och "mmm mm" hela middagen som blev över två timmar lång. vi åt vinfoundue med 1,5 kg oxfilé. det blev över ja. herregud vad mätta vi blev. oxfilé, fläskfilé, nio olika såser, friterade klyftpotatisar och pommes. riktigt mysigt och väldigt väldigt gott. marinaden till oxfilen bestod av; 1 dl rött vin, 1 msk socker, färska kryddor, 1 msk matlagningshonung, lite soya och pyttelite svartpeppar. jum! samma till fläskfilén fast med sweet chilisås ist för rött vin. mycket mumsigt blev det. fondun gjorde jag på 7 dl röd vin, 6 dl vatten, 3 köttbuljongtärningar, 200 gram brutna färska champinjoner och en stor hel riven vitlök (inte klyftvitlök utan en hel pärlvitlök.. dom smakar mer..) det blev så himla gott. köttet smälte i munnen, men bäst av allt var det mysiga sällskapet. gud vad jag älskar dig gubben ♥

ska faktiskt ta och värma på fonduen snart och hälla i all oxfilé som är kvar och fritera lite pommes. jag är hungrig. älsklingen är hos sina föräldrar och firas nu. han lovade att inte stressa hem. jag klarar mig fint (; måste bara vila. och det är det värsta jag vet. att känna tidspress när jag är iväg på någonting. han ska njuta ju :D sen om jag orkar tänkte jag titta på film i soffan och bädda ner mig med täcke och kudde med katterna. slumra om vart annat och mysa. blir en bra söndagskväll. även fast jag önskar att jag var piggare såklart.

ha en mysig kväll nu, fridens!




















Kommentarer
Postat av: Annica - mamma till Elias

Det lät riktigt gott =) krya på dig gumman, kramar

2011-04-04 @ 12:05:15
URL: http://annista.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback