God natt!

Nu sitter jag nyduschad och insmord i både babyolja (tack för tipset, gud va skönt att slippa den torra huden) och dove. mysigt att krypa ner bredvid en sovande älskling och kramas. mår lite illa, så ska dricka lite blåbärsoppa. sen så.

kvällen har varit lugn. vi åt jättegod middag, hel kyckling i lergryta med rotfrukter och ris. smälte i munnen. älskar sån mat som reder sig själv (: perfekt! och billigt är det. vi kom fram till att med rabatten på kycklingen så blev det runt 23 kr allt som allt för hela middagen. hihi. ena dagen oxfilé andra snålmat (; variation förgyller livet! sen har vi myst i soffan med popcorn och "en unge i minuten" blv så imponerad av den unga mamman. vilken kämpe. hon lät ju knappt. brukar fundera på hur jag kommer vara.. och jag låter sällan när jag har ont.. mest tyst och biter ihop (: så ja. kommer nog inte låta allt för mycket.

ska smöja in magen med speciellt framtagen "massage tvål" från lush, den är så mysig så (: älskar den! sen krypa ner och läsa lite bloggar på mobilen innan jag somnar.

imorgon ska jag plugga, ringa skatteverket.. har inte fått min deklaration än. och sen vid fem tiden åker jag, mamma och älskling på husvisningen på huset jag bloggade om idag. längtar! hoppas det känns som "vårt" nu vill jag bara flytta och fixa och boa in mig innan liten kommer. vi satt och planerade planritningen ikväll och kom på massa bra idéer. det här kommer bli kanon! ♥ hoppas ni vill följa med oss på vår renovering sen (: mycket som händer i livet nu och jag älskar varenda liten detalj. skulle inte vilja byta mitt liv mot någon annans i hela världen! ♥

hoppas ni sover gott och drömmer söta drömmar! så hörs vi imorgon igen! massa pussar&kramar



Kommentarer
Postat av: Evelina

Lättlagad mat är den bästa :-)



En unge i minuten är verkligen ett toppenprogram! Jag kollade på Barnmorskorna precis innan jag blev gravid och då var det spännande just för att man ville vara med om det. Nu är det så himla häftigt just för man minns hur det själv var... Helt underbart! Jag är inte heller en sån som låter när jag har ont och gjorde det inte under hela förlossningen. Inga stön, gråt eller skrik. Lite Pustande vid krystningen bara, det är så himla jobbigt haha...



Kram och lycka till med husletandet!

2011-04-05 @ 08:01:07
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Annica - mamma till Elias

Hoppas huset känns rätt och deklarationen skickas ut mellan 15 mars och 15 april så du hinner nog få din

2011-04-05 @ 09:19:51
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: Jennica

Min sambo har inte heller fått sin deklaration så det är nog ingen fara =)



Skönt att känna så! Jag skulle inte heller vilja byta ut mitt liv mot någon annans :)

2011-04-05 @ 15:10:12
URL: http://jenfotografi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback