monday morning

sitter med pyjamas och fårskinnstofflor. lyssnar på avrils nya skiva och ska om en halvtimme duka fram en mysig frukost. bre massa olika mackor med olika pålägg och titta på "gomorron sverige". lugn start på den här veckan. då mår jag som bäst. jag var hos tandläkaren vid nio och lagade ett hål. fy. jag fick inte ens ett bokmärke. höjden (; men jag fick ett jäkla bra bidrag från fsk, tur att dom har börjat med det där. man blir ju kallsvettig när man är där.. hihi. så om en halvtimme blir det frukost i full njutning! jag är jättehungrig nu! osäker på om man fick äta precis innan, så jag åt bara några skorpor i morse vid sex.. så kan det gå (:

ska plugga massa nu på fm. sen vid 16-19 jobbar jag. känns som man knappt är där när man bara jobbar tre timmar. fyra timmar känns som en halv timme.. och nu ska jag ha ännu kortare pass! hehe. det är bara att tacka och ta emot, för jag har ganska så mycket att plugga! att jobba mer än heltid och plugga heltid och få ihop allt annat är lite pyssligt! men det fungerar utmärkt och det är jag så glad för (: stolt!

som jag skrev innan tror jag minsann vi ska gå ut och äta ikväll. det ligger en liten mysig kvarterskrog här runt hörnet. där har dom himla god oxfiléplanka. mmm! jag är sugen på kött. gick och drömde om en köttbullemacka med rödbetssallad påväg från tandläkaren :P det är bra när man är gravid. kroppen säger till om vad som fattas. jag tror inte att det är cravings. utan mer det som fattas. jag har då inte fått några gavidcravings. allt annat dock (; men nej inget speciellt sådär.

åh en kvart kvar! ska ta och koka ägg och fixa iordning mackor nu (: en tallrik gröt. köpte igår. det blir bra! vi hörs senare! puss&kram! ha en toppen dag nu!

'I know life is today
Tomorrow can't wait'

'cause we live and we die
I do whatever I like
Life is now, so let's try
To live our whole life out
And it starts now'

var ingen drömmare, utan ta tag i era drömmar. jag älskar att jag är en doer! jag vägrar bara drömma!







Kommentarer
Postat av: Alexandra

Så skönt att läsa att du mår så bra och att du kan varva jobb & studier.Bilden på er är så fiiin!!kram på er alla tre!

2011-04-11 @ 20:00:45
URL: http://www.alexoslillavrld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback