morgon

varit vaken en timme nu och ska strax duscha. måste gå till tåget om 40 min.. jag är ett sego på morgonen och älskar att ta dte lugnt och slappa och ta allt i min takt. har ätit frukost. gröt med mjölk och två knäckemackor. gott och bra start på dagen. igår testade vi nya juice maskinen. herregud vad mycket godare än köpt :D fast jag tror att vi hade i liiiite mycket citron för vi gjorde en del grimacher :P somnade gott efter det och vaknade i panik av att älsklingen försovit sig.. han hann iaf med sitt tåg tur det (:

idag jobbar jag till 17, hem och finula hemma. funderar påå pannkakor idag. eller nått annat från matlistan. pannkakor var det enklaste vi valde dom här två veckorna. och jag lovade sebastian att han skulle få sova lite när han kom hem från jobbet. och vi älskar båda att laga mat, så då vill vi laga den andra avancerade maten ihop tyckte vi (; vi får se helt enkelt.

imorgon går vi redan in i vecka 15. tänk om 5 veckor har vi gått halva tiden med bebis,. helt otroligt vad tiden går fort! mysigt ♥ och jag mår toppen! älskar att vi snart ska bli tre! känns som att livet börjar på riktigt nu.

i helgen är jag ledig och då ska vi ha massa mys för oss. och lite pluggande blir det för min del. men det är bara kul. för jag vet att jag snart är klar med gymnasiet och det känns så jäkla bra :D

nu - duscha. ha en toppen dag! så hörs vi mer ikväll (: pusspuss.



Kommentarer
Postat av: Marielle Sjögren

Har du känt någon spark än?

2011-04-14 @ 14:43:30
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback