natti natti

fastnade här och kollade igenom alla hus vi har i favoriterna. ska sätta oss imorgon kväll och gå igenom alla ordentligt och solla en aning (: ska krypa ner bredvid min sovande prins och alla kattorna och sova. jag är trött! ska bli mysigt att komma i säng. behöver sova runt tolv timmar annars är jag döende på jobb (; tur att jag börjar 15 imorgon (: blir en lugn frukost och lite pluggande innan jag gör mig redo och sticker iväg! jobbar bara fyra timmar. den här veckan är det som sagt lugnare på jobbfronten. och det är perfekt. studievecka! och designa plancher till företaget skall göras. tror jag har runt 40-50 plancher nu. gud vad jag längtar kommer bli riktigt kul (: funderar även på att plocka in lite inredningsdetaljer.. men jag börjar med plancherna. sen så. idéerna bara sprutar. och hjärnan går på högvarv :D ska bli så kul att inreda huset! skitkul rent ut sagt :D och vad vi kommer trivas! mmyyyss!! ♥ jag och min älskade lilla familj! ni är bäst i världen!

filmen var riktigt söt. den måste ni se. älskade ungen i filmen. vilken lillgammal smart och unik pojke. tror vi kommer få en lugn liten. eftersom vi är lugna i oss själva. och barn blir som ni vet som sina föräldrar är mot dom. hysteriska föräldrar som stressar = hysteriska barn.. viseversa. iaf min teori när jag suttit barnvakt så mycket åt så många olika familjer!

nej nu måste jag gå på toa.. undra hur många ggr jag går på toaletten på en dag.. borde räkna.. bara för att.





Kommentarer
Postat av: Sebastian

Du får komma och krypa ner hos mig snabbare så jag inte somnar innan du krypit ner vid min sida älskling! saknar ju dig varje natt som jag somnar själv när du bloggar ;) fy fy hihi

eller så får vi ha flera film kvällar och titta på massa romantiska komedier :)

2011-04-13 @ 14:13:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback