njursten.

vaknade av fruktansvärda smärtor imorse och åkte in till akuten. var så jävla rädd för att det var missfall. inget blod. men aj vilka smärtor. inte att leka med. det visade sig att jag har stenar.. alltså njursten. fy i helvete vad ont det gör att kissa. hon tittade på mig när jag kom in och sa efter ett tag "har du hög smärttröskel eller..?" mjo.. svarade jag. "haha, du har ju enorma stenar, du kommer få en bra förlossning" hehe. jag tål mycket ja. fick en spruta i rumpskinkan och sen ett recept på lite piller som jag ska käka. det är tydligen vanligt med njursten när man är gravid..? nu är jag lite rädd för att gå på toa. men med allt vatten jag häller i mig så är det ganska svårt att hålla sig..! ont gör det. men det går ju över. aoowe.

vila idag. sak lägga mig ute i solen i parken med mamma och lapa sol innan älsklingen kommer hem. ikväll ska vi grilla! så himla mysigt! verkligen längtat efter en mysig picknick med honom! åh ♥ lilla hedwig ligger och sover här under deras lilla värmelampa (vår skrivbordslampa) den är väldigt populär bland nakenfisarna vill jag lova (: och herbert ligger inne i min t-shirt och sover och fiser. uuh. synd att urringningen på t-shirten är enorm så det ja. stinker. hehe. julius ligger uppepå datorskärmen, doris och lucifer sitter och tittar ut genom fönstret på alla människor som går här utanför. liten ligger i magen och gör små "fladder" när jag rör på mig mycket och värmer mammas hjärta till tusen älskade unge! ♥ och jag ska strax plugga vidare på min uppsats i religionkunskapen. en vecka kvar och ett ämne närmare en högre universitets/ky/högskole utbildning! kämpa är det som gäller! (:

det gick toppen att åka till örebro i går. tog tre timmar dit, tre timmar hem. fast jag sov ganska mycket påvägen hem med musik i öronen och en misse i knät. lilla gumman. hon är verkligen mini. hihi. ser lite trumpen ut. och lite skraj är hon ännu. men det går ju över. hon ligger iallafall och sover med herbert. (kiwi). gud vi måste hitta ett namn till honom! (: fast herbert och hedwig är ju väldigt gulligt! dom hittade hur som helst varandra på en gång. sovit tillsammans med oss ihop kurna tätt tätt. mys! fick så bra kontakt med uppfödaren till hedwig. herregud jag älskar människor på landet. alla är så himla vänliga, omtänsamma och hjälpsamma. vi åkte runt halva stan med dom för att hitta en jäkla korv. slutade med statoil och varsinn ben&jerry glass också. mums! blev massa kramar och vi lovade att hålla kontakten! fina fina människor! sen bar det hem. efter fika med goda hembakta bullar, te och skratt! och nu är hon här lilla söta hedwig. välkommen hjärtat ♥ hoppas du kommer trivas!

nu ska jag värma på lite rester och äta innan jag börjar skriva klart uppsatsen. så intresant. måste bara få tummen ur (; pusspuss och ha en toppen dag!





Kommentarer
Postat av: M

Vilken söt liten raring ni har hämtat hem! Hoppas hon ska trivas!

Hoppas också Julius blir bättre snart så tillvaron blir bättre för både er o han.



Krya på dig!

2011-04-28 @ 15:07:43
Postat av: Evelina

Aj aj aj låter inte kul med njursten. TUR det inte var bebisrelaterat!

Hjalmar kanske? Om det ska vara nåt på H alltså ;-)



KRAM

2011-04-28 @ 16:54:23
URL: http://happilyeverafter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback