pluggtisdag!

god morgon/eftermiddag vänner! tack för era kommentarer! ni vet att jag uppskattar allt va? även fast jag inte alltid hinner svara. så värmer allt ni skriver jättemycket! jag har precis ätit en sen frukost. äter ju frukost vid sex tiden.. och sen om jag är ledig passar jag på att sova ut. jag är så trött. men jag märker det bara när jag är ledig. slappnar väl av på ett annat sätt då kanske (:

det var jättemysigt igår när vi gick ut. deras oxfiléplanka är gudomlig! :D satt och myste länge innan vi packade ihop oss och gick hem. sen kom vi i säng ganska omgående. ikväll ska vi satsa på 22 i säng. och innan det blir det lassagne med färska lassagneplattor och en stor sallad till. riktigt gott ska det bli. och ljummen ostkaka med lättvispad grädde & sylt. mums!

ska sätta mig och plugga nu i tre timmar innan älsklingen kommer hem från jobbet. och plugga flitigt ska jag (: hela den här veckan kommer jag ha mer tid till plugg och det känns skönt, även fast jag ligger nästan i fas med veckoplaneringen!

i helgen blir det middag hemma hos sebastians tjejkompis och hennes boyfriend som tappert bjudit hem oss tre, fyra ggr. men vi har alltid haft planer eller så har jag jobbat. men nuså. så det blir middag och bio uppepå det (: mysigt! på söndag ska jag fika med en tjejkompis från jobb och sen blir det slappa och mysa med älskling och katterna! ♥

nu - plugg! puss&kram! hörs sen (:







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback