sleeepy

jag är såå trött. hela dagen på jobbet har varit seg. känns som jag stod och sov ^^ men timmarna gick sakta men säkert fram och jag fick åka hem med en arbetskompis som också bor här i  närhet, det tackade mina trötta fossingar för :D

tråkigt men sant, herrgården är uppe i över 1,2 och det känns inte lönt när vi har tänkt att renovera för flera hundra tusen. så där släppte vi det. riktigt tråkigt för vi tyckte verkligen om det, men allt har en mening och det vet vi (: hade vi fått det för utgångspriset hade månadskostaden blivit 9500 kr med lån och driftkostnader (för er som undrade om driftkostnaderna för herrgården så var det 9000 kr el/år och 27000 kr uppvärmning/år enligt efterforskningar av mäklaren). men nu, nej det blir påtok för mycket! så nu sitter vi på jakt igen. vilket kämp, men vi ger oss inte! och tillslut kommer vi ju hitta vår villa! (: har hittat massor ikväll båda två. sen får vi sålla och åka på visningar! tre månader på oss. heja heja.

igår jobbade jag tio timmar och sen åkte vi till älsklingens föräldrar och åt jättegott, grillat med bakpotatis, svampsås och sallad. sen åkte vi hem och sov. (: och idag har det som sagt varit jobb och husletande. vi köpte hämtmat på pangs. stans bästa thaiställe (: blev en tvmiddag med tända ljus och lyxfällan. riktigt mysigt :$ älskar att vi har det så mysigt ihop. han får mig att skratta, känns trygghet, vi har mycket närhet och massa ömhet och kärlek. jag älskar dig så himla himla mycket!

nej nu blir det husletande igen! hörs imorgon (: ha en mysig kväll nu! puss! ps. sen ang, anonyma kommentarer.. kommer ej att publiceras hedanefter. så vill ni har er kommentar här på bloggen, så ha gärna ett namn! ds,





Kommentarer
Postat av: Emma Björk

Grattis till magen!

Följde din blogg för länge sen, tror det sista var typ när kisse försvann men hittade hem igen. Sen glömde jag bort den tills nu. Men jag hade för mig att ni var gifta redan. Kul i alla fall när folk gifter sig unga. Ni verkar så lyckliga och måste ha längtat efter ert barn länge. Så kul! Ni kommer leva lyckliga i alla era dagar. :)

2011-04-08 @ 17:33:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback