15 augusti.

hallå allihopa! nu är den dagen här som vi har väntat och längtat efter så länge äntligen här. det känns helt galet att tiden har gått så himla fort. tänk nu i helgen åker sebastian ner och börjar fixa i hectors rum. det kommer bli så himla fint och jag längtar tills vi får ta dit liten och visa hur fint rum pappa har gjort till honom. ♥ det blir stjärnhimmel i taket med fiberoptik, va mysigt det kommer bli på kvällarna när vi sitter i hectors mys och läshörna och dricker välling och läser böcker och sen bäddar ner honom i hans varma säng. jag ser allt framför mig och vad kan jag säga? jag är överlycklig att vi köpt det här huset. det känns som vi äntligen hittat hem. i det här huset kommer hector växa upp, och jag är så glad att vi valde att bo på landet, i all frisk luft och massa natur runtomkring. han ligger här bredvid mig nu i sängen och suger på sina fingrar. jag har svårt att slita blicken från honom. han är så fin. det finaste jag har. och vilka ögonfransar, dom är inte nådiga (: vackra vackra älskade hector.

älsklingen är nu påväg ner till linköping för att skriva under dom sista papprena och fixa med dom sista bankärendena och få nycklarna till huset. måste kännas vemodigt för familjen som sålt huset till oss att lämna det då dom bott där i över tjugo år. jag är glad att vi fått så bra kontakt med dom och dom flyttar inte jättelångt bort från oss heller. så vi kan ju ses. dom har verkligen tagit hand om huset och det är i riktigt bra skick. om man jämför med många andra hus vi kollade på så är det här i toppklass :P herregud vad tänkte vi med. glad att vi inte valde något av dom. speciellt nu när hector kom så tidigt. då hade vi verkligen fått det kämpigt med att renovera.. hu. men nu är det bara små ingrepp och så småning om blir det köksrenovering och fixa badrummet på övervåningen. dom förra ägarna rev ut det för att dom ville ha en inglasad balkong, men vi vill gärna ha ett badrum på samma plan som vi sover på. lättare så (:

saknar verkligen sebastian. känns som att han varit borta hur länge som helst redan.. men det har bara gått någon timme :P man blir så van vid att ha varandra runtomkring hela tiden när man bor såhär, man blir galet bortskämd ^^ så jag och hector ska göra allt för att fördriva tiden idag (: var nere på presbyrån och shoppade lite inredningstidningar. slurpa massa inspiration till kommande fix i huset (: gud vad jag längtar. är det nått jag tycker om så är det renoveringar och speciellt när dom är klara (; det kommer bli SÅ fint! och jag längtar tills jag kan visa bilder här för er. det är viktigt att trivas hemma och sätta sin egen prägel på sitt hem. och det kommer vi garanterat (: nu blir det i en lite långsammare takt iom litens ankomst. men det gör absolut ingenting. då får vi bara mer tid att boa in oss och känna efter mer (:

idag är det inte så bra väder ute, så vi tar en mysig hemmadag. hade liten kunnat gå ut hade jag bäddad ner honom i hans mysiga åkpåse i hans vagn och gått på en långpromenad. känns nästan som att hösten är påväg nu. ska in och kolla lite på hm's höstnyheter. så idag blir det mysa massor med hector, titta på någon mysig film, bläddra i inredningstidningar och planera middagen tills älsklingen kommer hem igen. kl åtta har vi satt upp en tvättid här, så det blir det också. och när sebastian kommer hem ska vi bädda ner oss och bara gosa med hector. tror han saknar sin pappa lika mycket som jag saknar honom. ska ta och ringa mjölkcentralen idag också så dom får komma och hämta mer mjölk. jag längtar riktigt mycket tills hector kan suga mer och inte bara snutta som han gör nu hihi. att sitta med den där pumpen är inte så kul :P men jag är så glad att jag har så mycket mjölk och nyss kom det in en överläkare och berättade hur glada och tacksamma dom är för att jag donerar mjölk. känns självklart att hjälpa andra förtidigt födda och andra sjuka barn om jag kan. såklart.

nej nu ska vi mysa! hörs sen (: igår blev det ingen bloggning, vi drog ihop till en kräftskiva här på neoavdelningen (: och vi slog på stort, hade massa kräftor, räkor, västerbottenostpaj, stor sallad, massa kräftutsmyckningar och hattar och hakklappar. vi såg nog ganska roliga ut och personalen hade väldigt kul (; men det blev en väldigt mysig och rolig kräftskiva. kul att vi fått så bra kontakt med människorna här. (: tror inte jag och sebastian kommer ha svårt för att skaffa nya vänner i linköping, då vi pratar och är sociala av oss :D

nyss fått skriva på några papper. hector har fått en hectorfond här på sjukhuset. vår kurator ville ge den till honom och hector säger massa tack. 5000 kr som vi ska stoppa in på hans sparkonto. och sen får vi elva tusen från försäkringen jag täcknade när han låg i magen. som han såklart också får. så hans sparande är igång (: lilla skatten ♥

jag hoppas att eran dag blir till den bästa! jag känner på mig att jag och hector tills pappa kommer hem kommer ha riktigt mysigt (: vi hörs senare! puss&kram.



vi saknar dig älskling!



Kommentarer
Postat av: Chriszy

jag dör lite nu. du skriver så fint :)

2011-08-15 @ 16:54:00
URL: http://satansbananer.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Din blogg får en verkligen att le! Så kul att läsa om en människa som är så positiv när jag själv har en dålig dag.

2011-08-15 @ 21:47:03
Postat av: Anonym

Varför fick han en fond? Får alla för tidigt födda det? Och vem kommer pengarna ifrån?

2011-08-16 @ 15:43:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback