koh pangang

så var det kväll igen och jag och hector ligger i sängen och gosar och väntar på att sebastian ska komma "hem" igen, riktigt mysigt att höra hans grymtningar och se hur han myser för fullt här. gud vad jag älskar den här lilla varelsen, han är verkligen mitt allt. det är svårt att förstå innan man får barn hur mycket man kan älska, jag älskar hector obeskrivligt mycket, skulle aldrig klara mig utan honom. varje gång vi går ut härifrån tappar jag en bit av mig själv, och det känns verkligen i hela kroppen hur mycket jag saknar honom. gissa hur mycket vi längtar efter att få ta med honom hem och ut härifrån. men snart snart. då kommer vi vara som iglar på varandra. aldrig utan min familj. jag älskar er så galet mycket, och vill aldrig vara ifrån er.

mysan kom imorse vid tio tiden och vi har haft en riktigt mysig dag (: blev mys med hector och hon tyckte han var den sötaste bebisen hon sett (; tycker vi med hihi. och sen gick vi och fikade på ett litet familjeföretagsfik här i närheten medans sebastian låg och gosade med hector. vi köpte med oss en chokladtårta för vid 14 kom underbara katarina hit, ni vet "spåtanten" (förlåt katarina, hihi) och hälsade på och fikade. vi har haft kontakt sen mitt vatten gick och hon har verkligen hjälpt mig att stilla min oro några kg. denna underbara kvinna har verkligen fastnat i hjärtat på mig och jag är så glad att hon finns i mitt liv. där har hon lovat att stanna och det gör mig trygg i hela kroppen. hennes kramar är genuina och jag är så tacksam över all hjälp vi fått. hector fick fina kläder som han kommer passa perfekt i när vintern och hösten kommer. en jättefin fleece overall och små söta svart och vit randiga byxor och vita byxor och en body som det står "born 2011" (: hector säger jättemycket tack <3 längtar tills vi ses igen och tills hon kommer ner till huset när vi fått iordning lite. det var kul för sebastian ockås att träffa kvinnan som spått att vi skulle träffa varandra. "det är honom jag menade att du skulle träffa" och det kändes ju tryggt (; jobbigt om det inte skulle varit sebastian höhö.

vi tog en snabb shopping runda på söder och jag köpte världens finaste rosettarmband i läder (svart) på tjallamalla. kär i det! sen köpte jag en retro body åt hector på en fin barn secondhand (: och lite annat. sen mötte sebastian upp oss och så gick vi och käka på koh pangang. riktigt mysigt var det och bra avslut på första dagen gumman är här!

nu har jag skrivit på det här inlägget i typ två och en halv timme (; så älsklingen är tillbaka efter att ha lämnat my hos mamma där hon ska bo nu när hon är här och passa kissarna (mamma är i österrike hos morfar) och vi har myst och planerat inför kommande renoveringar. först ut walk in closeten vid vårt sovrum som ska målas och sättas upp en lååång klädstång (: sen hectors rum, sen vårt sovrum. kommer bli kanon. vi måste iväg och köpa färg nu i dagarna och köpa ett köksbord och hämta våra köksstolar som vi köpt innan, ni vet dom jag bloggade om innan. som charles eames har designat (: älskar dom! kommer bli kanon i köket! som det ser ut nu så flyttar vi ca om en vecka. det känns helt galet. overkligt att det gått så himla fort med hector. han är verkligen en kämpe. vi har ju bara varit här i två veckor. och han är som ett fullgånget barn. "vissa barn störs inte av att födas för tidigt och han är en av dom" och vi är riktigt stolta :D finaste charmigaste älskade hector! vad vi älskar dig!

nu ska vi krypa ner. älsklingen ska mata hector nu vid hans 02 mål och sen kryper vi ner och sover tills vi ska upp och mata och pumpa igen (: imorgon ska my komma hit och mysa med oss hela dagen, en riktig innesittar dag med massa desperata husfruarna och hectormys! älsklingen ska ner till linköping och träffa sin nya arbetsgivare som verkar hur gullig som helst (: kul för honom! är så glad för hans skull att han fått jobb nu, han har verkligen legat i och kämpat! och ingen är gladare än jag som får möjlighet att träffa min älskling så mycket mer än om han skulle pendlat, det här jobbet ligger jättenära oss! stolt över dig älskling!!

sov så gott nu och dröm vackra drömmar. ska ta och fota liten hector imorgon som inte är så liten längre han väger numera 1840 g (50 g mer än när han föddes) och är 43 cm lång (han var 41,5) när han kom (: vill dokumentera allt. uj vad vi kommer fylla många fotoalbum. (: mysigt att bläddra i.

nej nu ska vi krypa ner och jag ska sova och älsklingen vila tills matningen ska intas! vi hörs mer imorgon! puss&kram (:



här är ett äldre vattenburet element som är målat i svart. det kommer vi ha i huset. så fint!!



Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag blir så glad att höra att allt går så bra för er! Läst din blogg dagligen i massor av år, äntligen lever du det liv du förtjänar!

2011-08-18 @ 09:22:49
URL: http://graficum.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback