kväll

ska ta och amma hector nu vid åtta. jisses vad bebisar är tidsinställda på när dom ska ha mat. några minuter innan han ska ha mat så börjar han vrida och vända på sig och knorra och sträcka på sig. haha. lilla ostbågen har blivit hectors smeknamn han böjer sig på ett sjukt roligt sätt när han sträcker på sig. haha. han gör oss glada lilla gubben (: sebastian är i sthlm just nu och har hämtat det sista av våra möbler och saker och snart ska han till sös och hämta all bröstmjölk som ska hit. barnmorskan här såg ut som ett frågetecken när jag sa att det snart kommer omkring 80 liter fryst mjölk hit. öööh. hö, ska se om vi har plats. imorgon kommer dagny från mjölkcentralen. varsegod säger hector och delar med sig av sin mat till andra bebisar. jag har haft mjölkstockning nyligen för att jag med den här sjuka mjölkproduktionen behöver pumpa varannan timme. det lyckades jag inte direkt med när vi flyttade häromdagen. fy. men har fått bukt med det nu och ska fortsätta pumpa pumpa och massera och duscha varmt. vill inte ha det där igen ):

kvällen blir lugn, vi samlar krafter tills i övermorgon då vi ska till huset igen och packa upp saker. vi har fått mycket på plats (: den fina nya soffan från bolia står i vardagsrummet, tvbänken är på plats, måste införskaffa ett soffbord och matta. köket är mer eller mindre upplockat. när vi åker hem nu så ska jag måla gå in garderoben så den får torka över natten så åker vi dit dagen efter och hänger in kläder. alla mina klänningar ska äntligen få hängas upp :D 2006 hade jag över hundra st. hur många det är nu vågar jag inte ens tänka på. ^^

sebastian är nog snart här. gud vad jag saknar honom! blir kramkalas och massa mys ikväll med hector. jag och hector har myst jättemycket idag och haft massa mamma och hector tid ♥ det här inlägget har jag skrivit på i sex timmar snart. haha. egentligen skulle det stå "två målet" men nu blir det ju åtta målet. jag har honom hos mig större delen av dagen och så fort han gnyr flyger jag upp från datorn som varit mitt sällskap idag när jag inte orkat legat i sängen och myst. hector han måste verkligen känna sig trygg hos oss, jag skulle aldrig låta honom ligga och skrika. sånt skär i hjärtat på mig. vi plockar inte upp honom varje gång, därimot att visa sig och klappa på honom och prata lugnt och få honom att känna sig trygg och att vi finns här, det känns så självklart.

han ligger och snusar i sin fina fleecefilt med rött på insidan och svart på utsidan med vita prickar. den tycker han om. gosar ordentligt (: vi ska göra varma mackor sen, tänkte börja med dom när han är påväg hit älsklingen. och innan det tänkte jag surfa runt och försöka hitta ett soffbord och ett köksbord. köksbord är prio!

ha en jättemysig kväll nu. och var rädda om er och varandra! puss&kram (:





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback