lite mycket att göra och lite lite tid.

hej allihopa! hoppas ni mår bra och har haft en riktigt bra helg? (: vi har haft det jättebra! igår var vi på 50 års fest. sebastians pappa fyllde år i januari, men ville vänta tills nu på sommaren till att ha festen och den blev riktigt lyckad (: god mat och jättetrevliga människor! kom hem vid ett i natt och gud vad vi saknat vår skatt. fick barnvakt åt liten, och hela kvällen trots att vi hade det trevligt där, saknade jag hector ): längtar galet tills vi kan vara med honom jämt och slippa vara utan honom. behöver honom nära mig. känns som man tappat någonting annars. vår skatt! ♥ så när vi kom hem blev han överröst med massa pussar och gos! (: sen sov vi.

det har varit mysigt att ha mysan här, vi har haft det riktigt bra! känns så skönt att hon kom och hälsade på. haft så kul! och jag längtar verkligen efter att få bo bara en halvtimme ifrån henne nu när vi flyttar. vet inte om jag hunnit skriva det, men vi flyttar nu på tisdag. jag är helt pirrig i hela kroppen. känns så bra med den här nystarten. känns som det kommer bli hur bra som helst. och jag kan inte fatta att det bara är så några dagar kvar nu. kom ihåg den dagen vi skrev under dom första papprena på mäklarbyrån hur jag svävade en bit över marken av lycka. det kändes lika underbart att komma dit och hälsa på och se huset igen efter visningen när vi köpt det. allt har känts så rätt hela tiden. jag älskar det här huset, jag älskar den friska luften på landet, lugnet och hur jag känner i kroppen, total lycka och harmoni och lugn! precis så som jag vill leva. jag älskar att jag får bo där med mina fina och njuta av livet på ett helt annat sätt. där vi kommer ta vara på alla ögonblick på ett helt annat sätt. det är såhär jag vill leva. precis så här. och snart är vi där. i vårt hus. och vi ska sätta vår prägel på huset och boa in oss ordentligt. ska bli så mysigt att fira hectors första jul där. det har vi pratat mycket om. hur mysigt det ska bli att fira jul ute på landet, med all orört snö. hur vi ska julbaka och julmysa och pyssla i huset. sitta och gosa framför den öppna elden i kakelugnen och slå in julklappar på kvällen innan julafton vid den klädda granen med massa snö utanför. för oss är det precis det liv vi vill leva. myspys!

vi har precis ätit middag och hector har ammat (: duktiga älsklingen. fast han är inte helt haj på det där än, men det dröjer nog inte många dagar till nu. och nu är älsklingen ute i köket och poppar popcorne så ska jag älsklingen och my titta på film (: blir en romantisk komedi. sen kommer vi dyka i säng. är trött (: och ska bli mysigt att krypa ner och kramas med sebastian! ♥

det kommer nog bli aningen glest med blogginlägg nu några dagar ): vi kommer packa det som är kvar hos mamma imorgon, vi var där en stund idag ockås och packade, och imorgon ska vi åka och köpa några fler flyttkartonger och packa vidare (: sen åker my hem imorgon ): ska bli trist, men vi ses ju snart igen gumman :D och sen på tisdag så flyttar vi ju. herregud vad vi har grejer. på fyra olika ställen ^^ här på sjukhuset har vi saker, hos sebastians föräldrar har vi runt 40 flyttlådor och en sänggavel och ett skåp och lite annat. hos min mamma har vi runt 20-30 flyttlådor och lite lampor och inredningssaker, hos sebastians farmor och farfar har vi typ 20 flyttlådor. så vi kommer nog få åka två vändor. jag stannar kvar i huset efter att vi kommer ner första gången och börjar packa upp i köket osv. försöka få i ordning lite grann. kommer nog ta ett tag (;

nej nu blir det film och mys i sängen (: med popcorn, cola och smågodis. mysigt va (: hoppas ni också får en mysig kväll. och förlossningsberättelsen kommer. liiiite för mycket att göra och lite för lite tid!

PUSS!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback