Lördag!

ligger med liten på bröstet. känns underbart att kunna ha honom så nära så mycket. han har legat och amningstränat i två timmar och han är så jäkla söt när han sniffar helt hysteriskt när han upptäcker att det luktar mat. hihi. gosisen.

det har varit en mysig och bra dag idag. (: älsklingen gjorde frukost på sängen åt oss och sen gjorde vi oss iordning och efter det kom svärmor hit och vi gick till ett jättemysigt familje konditori och åt varsinn ceasarsallad och fikade löste och halloncheescake. gott! (: satt på deras uteservering och njöt i solen. och när vi kom hem har vi dykt ner i sängen och sebastian har tittat på film och jag och hector har legat och tittat varandra i ögonen och myst ♥ älskar att ha hela vår lilla familj samlade. vilken lyx att få så mycket tid ihop nu i början. som sagt försöker hitta alla små saker som är positiva med allt det här. för gud vad vi varit upp och ner och oroliga. ): nu har det gått ovanligt bra då han var så pass utvecklad för sin ålder. och då ger det självklart mer utrymme till att njuta på ett helt annat sätt än om han hade mått dåligt av att kommit till oss redan. men det finns ingenting som gått dåligt och han mår så pass bra. så våra oros nerver börja lugna ner sig nu. han mår så bra så han likaväl kunde få komma hem redan nu. men det är tryggare att vara här några veckor till. och sen blir det härliga linköping! :D

vi ska sätta oss ner med planeringsblocket strax och planera med allt som ska köpas in, planera när vilka renoveringar ska göras och hur vi ska lägga upp allt. även fast vi är väldigt spontana, så tycker vi om att planera :P och nu blir det extra viktigt iom att liten redan är här. gud det är så mysigt att känna och höra hans små andetag och lukta på hans duniga lilla huvud. han luktar ljuvligt lillprinsen.

kvällen ser ganska lugn ut. vi ska köpa mat till middagen, blir nog korvstroganoff. det är lite svårt att laga mat här tyvärr, finns ingen ugn, men kokplattor fick. ska bara få hit en stekpanna ^^ sen så. men ikväll blir det någonting vi kan tillaga i kastrull. och enkelt. vi älskar ju att laga mat och helst med mängder av ingredienser som är avancerat.. med mycket variation.. men som sagt, det är aningen svårt nu :P kommer bli grymt att laga mat sen i nyrenoverade och stora köket i villan sen. lyx! så uppskattar man så mycket mer sen när man bott såhär.

snart kommer en av mina bästa vänner hit. möttes på jobbet och klickade verkligen. älskar den här tjejen. hon är underbar rakt igenom. en vän för livet, en vän jag håller hårt i. jag har inte många vänner, men dom jag har dom är på riktigt! och det uppskattas så mykcet mer än mängder med bekanta. anna väntar också liten och det ska bli så mysigt att vara mammalediga ihop. även fast vi kommer bo en bit ifrån varandra så.. vill man så går det. så glad att du finns gumman! ♥

ska ta och röja lite här innan vi får finbesök och sätta på mig kläder. nakenchocken får lixom stanna inom dom här sjukhusväggarna. vet inte hur många som sett mina tuttar i vädret här. men dom är ju vana och det börjar jag också bli, hehe.

vi hörs senare kära ni. ha en jättemysig lördag nu (: puss&kram.





Kommentarer
Postat av: Anna

Håller hårt i dig också,och du är verkligen hur snäll och go som helst! och vill vi så går det :)

Jag får åka tåget till er med lilltjejen sen när hon kommer ut så kan vi vara mammalediga i några dagar tsm lite då och då , Mysigt!!

Ska bli mysigt att se erat hus sen också, älskar landet!

Love you , <3

2011-08-13 @ 20:36:08
URL: http://livetmedkarleken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback