mysdag!

dagen har verkligen varit lugn, vi har bara myst här hemma på rummet och gosat med hector. sebastian har varit i linköping över dagen och träffat sin nya arbetsgivare och på måndag börjar han jobba, om det går för oss, vi ska göra allt för att försöka få hjälp med flytt nu i helgen/början av veckan. för jag och hector vill ju vara med honom. klarar inte riktigt av att ligga här utan sebastian och jag vill inget annat än att komma ner till huset och börja få iordning. innan julen (alltså i december) så ska vi om vi hinner såklart men så är våra planer.. renovera vårat sovrum, hectors sovrum, köket, badrummet uppe, toaletten på bottenplan,  tvättstugan och måla om i vardagsrummet. heja. optimist javisst (; men med det kommer man lååångt! titta bara hur långt vi tagit oss jag och älsklingen (: på så kort tid har vi förlovat oss, gift oss, blivit med hector som var så planerad och efterlängtad, vi har köpt hus och sålt våra lägenheter vi hade. så då känns lite renoveringar lätt ^^men vi får se, vi har ju inte haft liten hos oss innan hehe. kanske blir helt kaos och upp och ner, men inställningen på att allt går bara man vill, den finns där vill jag lova! och det älskar jag med oss! jag älskar allt med oss! ♥ jag älskar att vi vågade allt och följde hjärtat och magkänslan, för jävlar vilken lycka vi lever i. jag är så löjligt kär i honom och han i mig. jag skulle inte byta bort det vi har mot någonting i hela världen. ingenting slår vår kärlek. tack för att du är min.

vi ska strax göra tacos till middag, riktigt gott ska det bli (: och sen ska vi tre och såklart hector titta på film i sängen (: sen blir det mysa och natti natt för mig och sebastian, vi ska gå igenom lite vad som ska köpas till huset nu, det nödvändigaste. mycket att fixa med nu dom här dagarna (: men det är kul när det går undan. är det nått jag inte är bra på så är det att vääänta på saker jag ser fram emot (;

ha nu en riktigt mysig kväll det ska vi ha (: nu ska jag bädda ner min skatt i hans säng och så ska vi gå och laga middagen. massa pussar&kramar!




tänk att du låg där inne i värmen gubben. jag älskade dig så mycket redan då!



Kommentarer
Postat av: My

Blir SÅ glad av att läsa din blogg <3

2011-08-18 @ 23:22:38
URL: http://unwake.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback