mysdag

idag har det varit en riktig mysdag här "hemma" har legat och gosat i sängen med min älskade familj mer eller mindre hela dagen (: vi har amningstränat hector. han ser så himla nöjd ut när han ligger och superluktar hyseteriskt vid bröstet. så ler han och gapar så det står härliga till. mammas lilla charmtroll! vad jag älskar dig liten! idag fick vi kängrukläder också. det är som en tubtopp och sen en omlott tröja över som man knyter nertill. sebastians första kommentar var "ha, jag förstår att du hade ont i ryggen" och då slapp han ju allt annat som vägde i magen (; killar. hihi. så där vandrade vi runt i sjukhuskorridorerna här på neo avdelningen och fikade med andra föräldrar här. det är lite mysigt med alla, vi har lärt känna två par här i vår ålder.. nja, några år äldre, men lika roliga för det (: blir som ett kollektiv litegrann. mysigt var det iallafall att ha hector sådär i kängrukläderna tyckte pappa sebastian! imorgon tänkte jag pröva också! så vi kan ha honom hud mot hud ännu mer. han är så nöjd hela tiden vår skatt! lugn och harmonisk! tror han fått sin personlighet av sina lugna föräldrar (; får se om det håller i sig, tror jag han var så lugn i magen också! och då brukar det sägas att barnet blir lugnt.

sen har min mormor varit här, vi har ätit grekisk lunch på en restaurang här i närheten. anna, en barndomsvän till mig åt med oss. kul att ses var det (: och sen har vi ätit middag här och bara myst runt som sagt, älsklingen har röjt på vårt rum och tvättat kläder här i tvättstugan. riktigt skönt att när man bor här också kan tvätta.

har börjat sätta upp massa bilder på väggen över vår säng och tänkte lägga in en storbeställning på foton nu i morgon! förstoringar osv. kommer bli så fint med massa svartvita bilder på hector och oss.

vi har köpt ett hemmabiosystem i vitt högblankt till biorummet också i villan. 32.000 kr gick allt på. men vi norpade det för halva priset på blocket, han som sålde det fick inte ha kvar det för sin tjej och det var mer eller mindre nyköpt. kap och glada miner för oss då det systemet är i toppklass i den prisklassen. riktigt snygga är dom. jag har aldrig tyckt om gigantiska golvhögtalare, men när dom är i vitt högblankt och ska stå och vara funktionella till att se på "bio" så är det mer än okej. jag älskar dom! :D klart och härligt ljud! ska bli kul att visa dom sen. nu står dom ju nerpackade i sina kartoner. sen fyndade vi en helt ny fotpall till bolia soffan vi köpt nyligen. i samma tyg såklart. för mer än halva priset. blir perfekt då vi inte tog en divansoffa, så är det bara att ställa dit pallen så blir det som en divan (: så livet utanför rullar på även fast vi lever i en mysbubbla här inne på sjukhuset just nu. dom tror att vi får gå hem i vecka 35+0, vilket betyder om lite mindre än fyra veckor. myspys! i veckan som kommer ska vi beställa köket också och kakel till badrummen. mycket att pyssla med. men det är kul. ha någonting att göra. även fast dagarna susar förbi. man glömmer bort tid och rum när man ligger och myser med hector och sebastian.

han är helt underbar min kärlek. aldrig förut har jag fått så mycket uppmärksamhet, ömma ord och kärlek av någon. han håller om mig och tryggheten väller i hela kroppen. han är så fin. så trygg i sin roll som pappa redan nu och han gör mig salig i hela kroppen när han kysser mig. bubblar som sockerdricka ända ut i tåspetsarna. vi har sen hector kom blivit ännu kärare. och det flyger runt fjärilar i hela magen på mig. jag älskar honom mer än ord kan beskriva och jag är så glad för hector. tack älskling för vår fina fina son! ♥

nu ska vi krypa ner och sussa. kramas och bara somna in i varandras armar. imorgon ska jag fika med amie här på söder och sen blir det hectormys såklart mycket!

hoppas att ni sover gott och drömmer fina drömmar! puss&kram.



en vecka efter förlossningen. magen börjar dra ihop sig!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback