nytt och annorlundare men alldeles alldeles underbart

när jag är nära honom så mår jag helt underbart. det är som att sväva lite på moln och jag blir totalt avslappnad och lugn i hela kroppen. när jag har sebastian och hector nära mig går inte lyckan att beskriva. jag är totalt förstörd i mellan åt med alla hormoner och jag är superduper känslig. men dom gör mig lugna. när min älskade familj är samlade så mår jag som bäst.

sebastian kom in med ett stort leénde i morse. och han smittade av sig på mig. barnläkarna här på neo hade tagit beslutet om att hector skulle få flytta till vanlig säng utan värme reglering, och vi skulle få flytta till ett familjerum här på neo. vilket innebar att hector skulle få komma och bo med oss. nu kan vi gå och pussa på honom hur mycket som helst och bara mysa. vi får ta hand om honom helt själva. och om ni vart i vår situation skulle ni förstå hur mycket det betyder. att slippa vara förälder på halvtid med övervak på sitt barn. jag är så lycklig att han är hos oss nu. vilka framsteg han gjort på dom här åtta dagarna. och idag låg han och amningstränade vid bröstet och bara njöt, haha, charmpelle. jag älskar honom! jag älskar sebastian!

ikväll ska vi bara mysa vi tre. titta på film och kramas och ligga hud mot hud med vår skatt. få ha honom på bröstet och lukta på hans lilla huvud är så himla mysigt! så ikväll blir det mys med familjen och jag njuter för fullt.

hoppas ni får en bra kväll. vi ska äta broccolisoppa nu och smörgåsar med ost. ska bli gott för jag är riktigt hungrig! puss&kram.



Kommentarer
Postat av: Pixie

Är så glad för eran skull och så glad som jag är som utomstående så förstår jag att glädjen ni känner inte går att beskriva i ord. Tänker mycket på er och det är skönt att höra hur mycket lilla Hektor kämpar på och utvecklas. Förstår att ni är stolta över honom. Det ska ni absolut vara. Många kramar till er alla tre

2011-08-08 @ 21:24:33
URL: http://tigerbumbi.blogg.se/
Postat av: Anna

Mysigt!

Saknar dig gummis , får träffas snart igen , så kan jag vinna på fia med knuff igen ;)

älskar dig <3

2011-08-08 @ 22:54:20
URL: http://livetmedkarleken.blogg.se/
Postat av: Doris

Åhh grattis igen, så himla bra!



Men jag undrar, när du har ork och tid till det, hur var din förlossning?

2011-08-10 @ 20:29:39
Postat av: fanny

doris: tack igen :D man blir lika glad för alla grattis oavsett hur många ggr :) självklart ska jag skriva hur förlossningen var. kanske imorgon? massa kramar!

2011-08-10 @ 20:34:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback