snart godnatt

nu ska jag och älsklingen ha lite egentid. och det ska bli så mysigt! sen ska jag sitta och mysa med hector i 1,5 timme innan vi säger godnatt till vår skatt. sebastian har precis suttit med honom i två och en halv timme. så det blir mycket gosande vill jag lova! vi sitter i åtta timmar om dagen med liten. och för varje gång så lär vi känna honom mer och mer. myspys! charmtrollet.

älsklingen är ute i köket nu och gör lite fika till oss. frukt te och kaffe. sen ska vi bara mysa i sängen (: ligger och lyssnar på lugna favoriter och bara njuter av livet. vilken skillnad i mitt välmående det har blivit sen hector kom. vilken kärlek. det är så underbart. jag är så kär i min familj. och tänk va mysigt det ska bli sen i höst när vi kommit iordning i huset (vi får förresten nycklarna om några dagar. och vi boat in oss. längtar verkligen. och allt julmys. åh! love life!
sebastian kommer åka ner till linköping och renovera, så stannar jag här hos liten. så det är lugn och ro hemma sen när vi flyttar in. och bara kan mysa med varandra. för en lugn start behöver vi alla. bara vara i vår kärleksbubbla och må bra. jag är riktigt lycklig. även fast det inte blev som planerat att hector kom i oktober. så ser vi det bara som bonustid med honom. han har fört oss ännu närmre varandra. hade jag vetat om att det var hector som låg i magen, så hade jag älskat att vara gravid ännu mer. ni gör mig hel. är det någonting jag aldrig släpper så är det er. jag älskar er. kärleken är verkligen överväldigande. det pumpar ut i kroppen på högtryck. ibland vet jag knappt vart jag ska göra med alla känslor.
blödig är någonting man blir när man blir mamma (; nu blir det myspys med älsklingen och sen ska jag gå och snusa på min fina son! ♥
dagen innan hector kom till oss. ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback