sov så gott!

vi har haft en toppen dag idag! började dagen med en sovmorgon. min älskling lät mig och hector sova ut, tack gubben. det behövdes! medans rev han stora delar av det gamla köket, ja det han kunde innan imorgon, elektrikerna kommer hit vid åtta, nio och då ska vi redan ha dragit om vattnet till nya köket och börjat riva underskåpen och såå. så vi ska upp vid sju imorgon (: därför säger vi god natt snart!

älsklingen kom hem vid fyra efter sitt första jobbpass, han har lagt sitt schema så att han kommer hem så vi kan äta middag ihop och sen jobbar han kvällar ibland. ibland inte ^^ hur som helst, när han kom hem, lagade han middag till mig. bortskämd jag blev idag då :P blev pizzatoast med stark tomatsoppa. riktigt gott, åt det framför brasan i vardagsrummet och sen värmde vi glögg, plockade fram apelsiner, nejlikor och lite julgodis, lussebullar och pepparkakor och tittade på "ensam hemma" och gjorde apelsiner med nejlikor och kramades (: har värmt upp hela huset ikväll med kamin nere i biorummet och jisses vad varmt här är. har stängt av bergvärmen. mysfaktorn är på topp (:

vi har en plan, kommer inte sätta in den nu, det har vi inga pengar till, men så småning om så ska vi ha en kamin i matsalsdelen. vi har ju en murstock som är i matdelen bla. och det hade varit så mysigt att sitta och äta middag och titta in i elden. så det är en plan framöver (:

har varit ute i trädgården och trasslat med ljusslingor och satt upp i vår häck (: blev himla bra! nu är det bara snön som fattas. det snöade idag, men det är för varmt på marken tyvärr. hoppas vi får snö till julafton! hoppas hoppas! fast vi kommer ha det så mysigt ändå :D

imorgon står renovering på schemat hela dagen och hela kvällen. nu ska vi få fint här till jul (: nu ska vi sjunka ner i skönaste sängen och gosa. läsa nya topphälsa som kommit och sova många välbehövliga timmar! sov så gott fina ni! så hörs vi någonting imorgon (: puss&natti natt!



våran gosfis i retrokläder från polarn o. pyret och lindex! tog en nap efter ett mål nu på kvällen. lilla gosen. han har hittat sina händer och snuttar hejvilt på dom. snart hittar han nog sin tumme. nappen duger då inte (;



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback