akuten

uj blev inte många timmars sömn i natt. jag och älsklingen kom hem från farmor och farfar runt halv elva och sen någon halvtimme senare började magen krampa,. fy vad ont jag fick. tog en värktablett och somnade efter mycket om och men. sen vaknade jag av en röst som sa "aaaj, aj aj" haha. det var jag :P sebastian ringde sjukrådsupplysningen och först trodde hon att det var urinvägsinfektion.. men eftersom det kom så plötsligt och kraftigt så bad hon oss att åka in. tog taxi och hamnade på gynmottagningen. det var en cysta som hade spräckts, så det ligger vätska bakom livmodern. aj. tänk er kraftig mensvärk ggr tio. och en kniv som roterar runt i kissblåsan när man kissar. illa. men besöket slutade happy iallafall och vi åkte hem. somnade i varandras armar och vaknade lite lagom utsövda. tur att det inte var någonting allvarligt. var riktigt orolig ett tag. bra att vi åkte in iallafall (:

har mest bara vilat idag. legat och skedat med nakenfisarna och haft doris vid huvudkudden, myst massa och kramats. kan knappt gå ur sängen, så blir mycket vilande. smärtan sitter kvar. och älsklingen var så gullig och kom hem tidigare från jobbet. tre timmar tidigare ♥ dom är så snälla på hans jobb (: så nu blir jag ompysslad vill jag lova! börjar bli hungrig, så lunch hade varit fint i maowen. ikväll ska jag försöka börja skriva på uppsats två i psykologin och sen ska vi sy brudklänning för fulla muggar! myskväll med film och tända ljus och varsinn kopp te låter väldigt lockande också. nu är det 9 dagar kvar tills vi gifter oss och konstigt nog är jag inte minsta stressad. det har spridit sig ett lugn över hela mig, jag mår bra, jag är så himla lycklig!!! ni anar inte :D

ta hand om er! ♥ massa pussar&kramar (:











bilder tagna med nya nikon d90. jag älskar den! dock har jag lite svårt att ta bilder på mig själv med det lilla objektivet som inte går att bestämma avståndet :P sen att jag var sjukt skakig på handen gjorde ju inte saken bättre (; bilderna här under i dom senaste inläggen är också tagna med nya. i love it!



Kommentarer
Postat av: Susie

uscha då, spräckt cysta låter allvarligt! Och ont. Aj aj. Hoppas du kryar på dig till bröllopet gumman. Och vad skönt att du känner dig så avslappnad :)

2011-02-03 @ 14:33:14
Postat av: Annica - mamma till Elias

Fy, vilken tur att det bara var en cysta som hade spruckit och inget jätte allvarligt.



Bra att du är lugn och inte stressar upp dig inför bröllopet, hoppas nu du blir bättre i magen, kramar

2011-02-03 @ 16:03:57
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: Caroline

Aj, aj! Det där har hänt mig en gång också. Låg på badrumsgolvet i ugefär 40 minuter med svåra smärtor innan min dåvarande sambo släpade upp mig och körde mig till akuten. Kommer ihåg att de fick använda nästan en hel tub med bedövningssalva mellan benen på mig för att jag ens skulle klara av att lämna ett urinprov. Sen tog det en vecka ungefär innan jag kunde gå normalt igen. Tur att det inte är farligt trots att det gör så hiskeligt ont.

Hoppas att du mår bättre snart!

2011-02-03 @ 18:42:24
URL: http://carro.blogg.se/
Postat av: Petra

men gumman! Jag har varit i stockholm hela helgen och har inte varit inne på nätet. visste inte du blev så dålig! Skönt att det är bättre. och att det hände nu och inte nästa helg.

kul att se en videoblogg igen! Blir nyfiken på vart ni ska flytta och vad ni ska jobba med! ( :

Tänk om jag sett sebastian i stan i helgen...vilken syn.

Ha det bra! Å fortsätt sprida lugn över bröllopsbestyren...



2011-02-07 @ 13:14:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback