alla hjärtans dag

kärlekens dag är här och vi myser massa hemma! började dagen med att gosa i sängen länge och tittade på filmen vi köpt "kärlekens mirakel" där man får följa med i hela bebisens utvecklig, helt otroligt! den här veckan började våran bebis hjärta att slå! jag är så fascinerad av hur snabbt allt utvecklas. älskade lilla liv. vad vi längtar efter dig ♥

älsklingen lagar överraskningsmiddag till mig och jag ska leta upp en mysig film vi kan se sen (: ska göra egna chips i fritösen sen av potatis tänkte vi och ha till filmen. och till efterätt vet jag att det blir massa olika bär med glass. lätt och gott!

blev både röda rosor, hjärballong med "i love you" nallar, underkläder och en stock med snus (; snuset var dock till min älskade sebastian. jag har alltid tyckt det varit snyggt med killar som snusar. dock inte baksnus och det är jag glad för att det bara är i nödfall herr cobert använder det :P sen fick jag en jättekul bok med massa smoothie recept. och det är perfekt, för jag verkar ha någon jäkla gravid cravings på just smoothies. jag är inte alls sugen på sötsaker, oboy som jag älskar i vanliga fall kan jag knappt dricka. allt med socker mår jag illa av. så just smoothie är perfekt.

jag ska få massage sen med mysiga massage tvålen med bland annat vit choklad från lush, ska bli riktigt skönt!! för min rygg är inte att leka med efter bröllopet. jisses ^^ men vad gör det? vi hade så jävla kul! bästa dagen i våra liv helt klart. fast bb och att få upp våran bebis på bröstet, det slår det mesta! ♥

ha en jättemysig alla ♥ dag! det luktar ljuvligt från köket kan jag meddela! :D huuungrig!

















Kommentarer
Postat av: Sebastian

Tack för en underbar alla hjärtansdag min älskling! Du är det bästa som finns i hela världen och jag är så lycklig att du numera är min fru :)

2011-02-14 @ 22:07:49
Postat av: Sebastian

Tack för en underbar alla hjärtansdag min älskling! Du är det bästa som finns i hela världen och jag är så lycklig att du numera är min fru :)

2011-02-14 @ 22:08:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback