god morgon! <3

hopopas ni sovit gott. jag har sovit som en prinsessa. igår var jag vaken lite längre på dagen (: kändes skönt. i förrgår sov jag hela dygnet förutom 5 timmar allt som allt. då är man trött ^^ skönt att sova bort illamåendet med. jag är ingen sån här som mår illa på morgonen.. jag mår illa jämt :P fy. det ska bli så skönt att slippa den där sen.

fick frukost på sängen av älsklingen innan han gick och blev hungrig nu igen, så blev tre skorpor med ost och ett glas yalla yoggi. mums. funderar på att sätta på en film och mysa med katterna i sängen. och sen om jag orkar ta ett varmt bad, tända ljus och bara slappa tills jag ska åka och träffa ann. hoppas nu bara att illamåendet är stabilt (; känns som man är bakis dygnet runt. fy fan. någon som vet vad man kan göra mot illamåendet? åksjukepiller trycker jag i mig redan, och följer dom flesta tipsen på nätet. sebastian pussade på magen igår och sa "älskling, nu är du snäll mot din mamma" haha. han är så gullig ♥

häromdagen köpte jag massa färgglada saker på bodyshop. ett rött läppstift (verkligen inte vanligt att jag använder sånt, om ens ever.. men kul ibland) sen en hampa handkräm som jag använder som ansiktskräm, både dag och natt. den är helt underbar. snacka om babylen hud, alla blemmor och finnar försvann i ett naffs. kan verkligen rekomendera den! och så två flaskor med duschkräm, en jordgubb och en grapefruit. 750 ml. vardera. räcker väääldigt länge. dom är så dryga (: älskar deras produkter! och jag är ett produktfreak (; 

igår tog vi det lugnt, älsklingen städade här hemma medans jag sov.. och efter det kom hans föräldrar på middag. det blev våfflor med grädde och hallonsylt. jättegott! sen drack vi te och myste i soffan och pratade om allt möjligt tills dom åkte hem. då gjorde vi oss iordning och kröp ner i sängen runt halv nio och tittade på den sista saw filmen, underlig film :P men helt okej. somnade i varandras armar och vaknde när klockan ringde vid kvart över fem.

jag hoppas att ni får en jättemysig dag! så hörs vi lite senare! (: puss&kram!





Kommentarer
Postat av: Madeleine

Jag mår oxå illa jämt,men det är pga att jag har IBS,det jag brukar göra mot mitt illamående är att göra TE på färsk ingerfära,o mycket honung. Du kan också skära små små tärningar av färsk ingerfära och knapra i dig,det brukar räcka med 3 små bitar,så är illamåendet över,men det är olika från person till person. En Tsk färskpressad citronsaft tar också bort illamåendet. Hoppas något av detta hjälper :)

Kramar

2011-02-22 @ 16:35:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback