natti natt

♥gud vad vi är glada. tusen tack för era fina gulliga kommentarer. rörda minst sagt! har fått massa fina på fb också. lustigt hur folk kan vara så oroliga över att det går för fort med bröllop, men inte alls med barn :P jag säger då det. haha. hur som helst vi är överlyckliga och ord kan inte beskriva vad det är att gå igenom en sån här stor sak. jag längar verkligen efter att få bli mamma. ♥ sebastian är helt lyrisk och hela han lyser. älskade underbara sebastian! vad jag älskar dig! älsklingen la upp så fint på sin fb "tänk att vi trodde att vi två skulle bli en på lördag när vi gifter oss, nu vet vi att vi två är tre som går ner till altaret när vi blir en familj för evigtvi ska bli föräldrar! ♥ längtar SÅ! Den 14 oktober blir Fanny och jag föräldrar! ♥ ♥ "

dagen har varit jättebra. mycket att göra, men på något sätt fick jag ihop allt. ja, allt utom fikan med jenny. vi tar det nästa vecka istället när allt har lugnat ner sig. då blir det massor med fikor, en del inplanerade nu! (: inget mig emot jag älskar att fika! :D tyvärr får jag inte dricka mycket te nu i början. men det finns ju alltid annat, typ chailatte!

jag och helena sebastians syster åkte till skärholmen med hennes två barn och shoppade inför bröllopet. blev fina dekorationer till dukningen. smink på make up store för tusen kr till bröllopet och självklart använder jag det efter med (: ett mineral löspuder med lite skimmer i, ett rouge "flower", ett läppglans på tub som är lite kladdigt så det håller som heter frozen, lösögonfransar som heter "doll" och ett face mist som fixerar sminket. och även ger huden fukt och massa vitaminer. prövat allt och det är riktigt bra grejer (: sen tog vi en fika och gick runt och kollade i affärer. fick skjuts hem och satt mig och råpluggade. skickade in min uppsats till min lärare och sen kom sebastians mamma och hämtade mig strax efter. så gick vi och köpte middag på pangs världens godaste thaimat!! åkte hem till dom och fixade med borden och stolarna till bröllopet. nu ska vi bara duka på torsdag! pratade i tel med både ann och "min" helena. mysigt! och sen tog vi en mysig promenad hem. även fast det blir intensiv kurs med körkort nu om ett par veckor. så kan jag lova att vi kommer promenera mycket mycket. att gå ut med barnvagnen och bara mysa på långpromenader är någonting vi verkligen ser fram emot! ♥

har myst massa hemma. bara suttit och tittat in i varandras ögon och kärleken flödar gott folk. kärlek på högsta nivå! ♥ fikat rostade mackor med skinka och ost och druckit te och tänt massa ljus. åh! jag älskar att ha den här varma känslan i kroppen. trivs så himla himla bra ihop med honom. the love of my life. gud vad jag längtar tills vi hittar vårat hus. vi ska börja leta på allvar nästa vecka. allt kommer gå i en rasande fart nu. jobba som ett jon i sex månader ska jag med, så mamma penningen inte blir usel (; och körkort tar vi nu. bil får vi av min snälla morfar. funderar på en volvo v50. eller en annan. vi får se. vi har allt ordnat. allt planerat. för ja, jag sätter inte ett barn till världen utan att ha en plan som fungerar. och bebisen var mer än planerad (: ingen chock här inte. eller jo. chockade blev vi minst sagt :P eftersom jag veckan innan testat mig och fått negativt svar. var inte så inställd på att jag väntade barn. men jo. det hade bara inte synts!

nej nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen och läsa på alla bebisappar jag laddat ner till iphonen (; man blir lite besatt av all information och man suger verkligen i sig allt man bara kan. har lärt oss himla mycket på bara några dagar. kan verkligen rekomendera filmen "kärleks mirakel" see! och pussa på den blivande lycklige pappan (: som garanterat kommer bli världens bästa pappa! stolt över dig älskling!

imorgon är det onsdag. jag och mamma ska åka till ikea och shoppa blockljus och ljusfat i silver som ska placeras på bordet under bröllopsmiddagen. och sen ska jag plugga,. fy fan va skönt att jag inte har många poäng kvar nu tills jag är HELT klart med mina gymnasiebetyg. sen när bebben börjar på dagis så blir det distans ky utbildning på ett år medans jag jobbar (: och sebastian börjar sin utbildning på ett år snart snart. distans den med. allt kommer bli great. han ska plugga it, så det blir bra med pengar och att det finns mycket jobb. sen när han är klar, och har fått jobb. då börjar jag plugga vidare. sen så. sen kan vi slappna av och bara njuta av allt (: som vi åstakommit. bara vi. åh vad jag är stolta över oss! ♥ som jag alltid säger.. allt går bara man vill. och vad vi vill det här. hus på landet, en stor familj och bra jobb vi trivs med. livet är underbart!

god natt fina ni. sov så gott och dröm fina drömmar. jag vet redan vad jag kommer drömma om, för det har jag drömt om i flera nätter nu. och h*n är fin vill jag lova. ♥

puss&kram!!





Kommentarer
Postat av: Ann-Kristin

Stort Grattis Fanny!! Dubbel Lycka! Jag har aldrig mått så bra som just när jag var gravid. Lycka till!

2011-02-09 @ 08:03:56
Postat av: Evelina

Haha ja det är faktiskt lite kul att folk reagerar på de som gifter sig tidigt eller unga, men få barn är inte en lika stor grej? Det är ju mycket STÖRRE!!



Som tur var verkar ju ni ha nåt riktigt äkta och ja, varför ska man vänta då egentligen :-) Det kan ju lika gärna bli fel till slut även om man väntar 10 år med barn och bröllop, huvudsaken är att båda går in med avsikten att det kommer fungera och tror på det. Och det gör ni ju :-)



Kram!

2011-02-09 @ 08:14:39
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Ulrika

Hur hinner ni med allt? ;)

Ni kommer bli grymma föräldrar! Blir så glad för er när jag läser :)

2011-02-09 @ 09:01:31
Postat av: Felitchia

Åååh, det är så roligt att läsa! Fick själv en liten flicka i november så man läser ju gärna allt om graviditeter och barn. Flyttar dig nu från mappen "Tjusigt" till "Gravid&barn" på bloglovin!

Tänker ni ta reda på vad det blir för kön eller får det bli en överaskning?



All lycka till er!

2011-02-09 @ 09:50:54
Postat av: Annica - mamma till Elias

om du inte redan har pratat med försäkringskassan så kan det nog vara bra ang mamma penningen, för jag har för mig att man ska ha jobbat i minst 240 el 280 dagar innan man få upp fp. Kan vara bra att veta så du inte har jobbat järnet och sen inte får något för det. kram

2011-02-09 @ 10:01:32
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Grattis till er båda!!

2011-02-09 @ 11:24:10
URL: http://www.alexoslillavrld.blogspot.com
Postat av: kajsa

supergrattis till er!!

nyfiken på din kyutbildning? :)

2011-02-09 @ 19:58:25
Postat av: Doris

GRATTIS :) Vad roligt Fanny!!



Angående föräldrapenningen som jag ser diskuterats är det lite komplext med olika antal dagar, men det ligger till såhär:



- Ni har som gifta och därför gemensamma vårdnadshavare 240 dagar var. Ni kan överlåta alla utom 60 dagar till den andre om ni vill, men missar då jämställdhetsbonusen.



- Penningen baseras på SGI, dvs sjukpenninggrundande inkomst. Har du en anställning är det din beräknade månadslön * 12 som sedan görs om till 80% och delas på årets dagar.

Den kommer du få ett visst antal dagar i vilket fall.



- För att få som SGI de första 180 dagarna, vilket nämns här ovan, måste du dock ha haft rätt till en ersättning över 180 kronor om dagen i 240 dagar I STRÄCK. Annars får du låg penning de första 180 dagarna men SEN din SGI så jobba är ändå rätt bra.



Kolla in Försäkringskassans hemsida och fördjupad information där.

2011-02-09 @ 20:10:31
Postat av: Linn

Grattis till er båda! Underbart roligt att få läsa att ni väntar barn! Kram!

2011-02-09 @ 22:32:09
Postat av: Angelica

Grattis! :) Jag har en teori om varför folk reagerar mer på unga som gifter sig än de som skaffar barn. Ett bröllop är ju verkligen planerat, barn kan man ju alltid tänka att "det var säkert inte planerat". Funderade mycket på det där när folk reagerade på att vi var så unga när vi gifte oss i somras (23 och 28).

Hur som helst, grattis grattis till både bröllop och bebis :)

Kram!

2011-02-09 @ 23:29:17
URL: http://piiemiien.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback