thaimat & fruktsallad

god kväll kära ni (: hoppas ni mår kanon. jag har mer eller mindre sovit bort hela dagen. känns som jag är riktigt utvilad nu :D så skönt. jag är så himla himla trött hela tiden,. hungrig, trött, kissnödig och sugen på alla möjliga skumma saker.. som jag aldrig någonsin velat ha innan. typ rotmos?! hur som helst. blev jättesugen på hemgjorda hammburgare idag till lunch så det gjorde sebastian till mig. han är verkligen en klippa! han städar, tvättar, passar upp, masserar, pussar på magen, lagar mat, handlar, fixar donar. han gör allt för mig. han är den bästa någonsin, underbar, omtänsam, varm, gosig, romantisk, lyhörd, genuin, trevlig, glad, positiv, ja listan kan göra milslång. det enda som jag inte "tycker om" med honom är nog hans usla inredningsstil, haha. och eftersom han vet hur kul jag tycker att det är så får jag inreda allt själv. mohaha.. och allt fixande utan ett endaste tjat eller gnäll. han gör allt utan att jag ens behöver be honom. han är en svärmorsdröm vill jag lova (; och en helt fantastisk äkta man! jag älskar honom så jävla mycket!! :D

nu står han hur som helst och gör thaimat med gröncurry och kycklingfiléer. ska bli jättegott. och sen har han köpt mängder med frukt. färsk annans, päron, äpple, apelsin, passionsfrukter, vindruvor, kivi, banan, mango.. mm. mums. jag är helt fruktgalen. ska bli så gott. film till det kanske. om stackarn som kämpat hela dagen inte däckar av utmattning. heltidsjobb på jobbet och sen en fru som behöver uppassning hemma. stackars. sa jag att han är underbar?!

ska gå och kramas lite tror jag (: vi hörs imorgon! jag svarar på frågorna mer då! massa pussar&kramar!



vad vi kommer fota magen när den börjar växa! nu är den bara putig av gaser :P



Kommentarer
Postat av: kajsa

Vet inte om de är försent o fråga :P

har många:



Vart bor ni nu?

sålde du din nya lägenhet som du flyttade till efter din seperation?

vad är det för kyutbildning som du är sugen på?

har du några syskson? och hur se er relation ut?

gick du färdigt gymnasiet? vadisåfall?

är så nyfiken. vet att du gått till spåtanter förrut, oc undrar om saker o ting blev som det blev spått.. sa spåtanten nåt om att du skulle skilja dig o träffa någon ny? att du skulle få barn?



tack för bästa bloggen

2011-02-16 @ 23:44:53
Postat av: Doris

Du är GRAVID och ska bära barnet och din kropp ska gå igenom alla förändringar osv då är det inte mer än rätt att han pysslar om dig :) Bra kille helt enkelt! NJUT :)

2011-02-16 @ 23:49:58
Postat av: Annica - mamma till Elias

Så bra att han passar upp på frugan, den är så det ska vara. Får jag fråga vad Sebastian jobbar med? kram

2011-02-17 @ 12:38:23
URL: http://annista.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback