bitter sweet.

den andra januari idag och det här året har verkligen börjat bra. jag är lycklig, jag har massaor att se fram emot och nu ska jag ta tag i livet på riktigt! att vi ska gifta oss står såklart i fokus. det är mycket mysig planering runt det just nu men vi har lagt den stora fokusen på oss. det är så lätt att glömma varandra i allt planerande. det misstaget gör jag inte igen. han är såklart viktigare än färgtemat på bröllopet. även fast vi bestämt det också. vitt och silver blir det. apånade igår om vi ska be alla damer att vara vitklädda och alla herrar svartklädda såklart. blir vackert till den vackra snön. och jag ska ha en stor fluffig tyllkjol som slutar under knäna, ett vackert korsettliv med snörning och vita converse. jag är så glad att vi har ett vinterbröllop! känns som jag drömmer imellanåt. såfort han släpper min hand känns det som att jag lämnar marken och svävar några centimeter över. det hettar i hela kroppen. vår kärlek är naken, ärlig, vacker och äkta. han är äkta. rakt igenom och jag avgudar varje liten centimeter på hans vackra kropp. han får mig att leva och andas på riktigt igen.

nyårsafton blev lyckad. även fast jag inte mådde allt för bra den dagen. tänk om man kunde bestämma att man skulle må bra, och trycka bort all tomhet. tankar på postivita saker och händelser hjälper alltid. men dagen började i ett hastigt uppvaknade. och sen kröp det under skinnet mest hela dagen. jag fokuserar på de mysiga delarna, och försöker få fram de negativa delarna i ett svagare ljusrosa sken och försöka se de som någonting bra med. jag är mänsklig och jag kan numera visa mig svag. masken jag har tränat att ha på mig bland människor har jag kvar, men jag är ändå jag. och jag är inte längre rädd för att dippa ner i det där mörkret, för jag vet att det finns en mening med allt. kan man inte stå i spöregnet och bli genomblöt får man heller aldrig uppleva hur huden torkar i värmen av solens strålar. bitter sweet.

middagen blev jättemysig, varm, gosig och väldig väldigt god. vi drack mojito drinkar och knaprade på några chips med dipp medans vi förberedde maten. blev räkcocktail med avokado, sallad, melon, räkor, ägg mm, dressing med färsk chili, citron, kryddor mm. i stora vinglas som vi drack ciderdrink med björnbär och hallon i. mycket gott. bra förrätt. till varmrätt blev det helstekt oxfilé med tunt skivad potatis bädd med persilje och vitlökssmör som låg över, rödvinssås och beaneisås. varm tomathalva och rött vin till. gott, mycket mycket gott. oxfilén blev så himla god. smälte i munnen! efterrätten blev vaniljpannacotta med kanelstång, kärnanis och kardemummakärnor med limeöverdrag. gud så gott. det var nog den godaste trerätters jag ätit (: vi åkte med martin till hemmafesten vid 22 tiden, uppfixade och fina. blev bjuden på skumpa så fort vi steg innanför dörren och håkan som hade festen höll fint tal inför hela folksamlingen med gratulationer för mig och sebastian med tanke på bröllopet. så gulligt! inte van vid sån bra värd! blev jätteglad! mingel, snittar, snacks, för mycket sprit och drinkar för vissa, dansgolv, utsikt över en vacker natthimmel med färgglada raketer tomtebloss och skålar vid tolvslaget, jag och älsklingen förlovade oss på tolvslaget, kysstes och trädde på varandra våra fina ringar. vad jag älskar dig! det är helt sjukt hur man kan älska någon så himla starkt. allt känns underbart. magiskt! <3 önskar ni fick känna känslan jag har i mitt bröst. uppleva min lycka. han är perfekt! jag höll mig nykter på nyår. hade som sagt inte en helt bra dag, och med alkohol i kroppen brukar det bara bli sämre. då det blev vattendrinkar med citron i för min del. medans min andra halva blev lagom berusad och gick runt och skröt om mig. jag vet inte hur många ggr han berättade om hur vi träffades hur glad han är och hur lycklig jag gör honom. tror alla på festen var ganska informerade sen om vår lycka (; sötnosen min! kom i säng runt fem, han somnade på två röda och jag låg och lyste upp hans vackra ansikte med min mobil och låg och bara tittade. vackra varselse. sen somnade jag gott.

igår var vi på familjemiddag blev god tacos hos familjen cobert. tänk snart är jag en cobert. har alltid tyckt om deras efternamn så mycket!! blev bröllopsplanering med fika innan middagen med vår kock som vi ska ha. kommer bli mycket god mat, var inte många som inte blev hungriga där (; och senare på kvällen åkte vi hem till mamma och fortsatte sy på min brudklänning, den blir så himla vacker, myspys och gos innan vi somnade sött vid 04. vänt på dygnet en aning. ikväll blir det mysmiddag hos familjen cobert igen och mamma min ska med, ser fram emot middagen jättemycket!

jag hoppas eran dag, den här 2 januari 2011 varit bra änsålänge. ta hand om er, och ha en jättemysig kväll! så hörs vi senare eller imorgon <3 massa pussar&kramar.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback