god natt

vi somnade på sängen efter middagen med kläderna på. la oss för att mysa och ja, somnade i varandras armar. riktigt mysigt! ♥ vaknade innan älsklingen och tassade upp och kokade te och hällde upp lite ben&jerry tände ljus och väckte honom med en puss på munnen och "jag älskar dig" i örat. fick ett stort leénde tillbaka! sötnosen (: vi har precis fikat och nu bäddar sebastian rent i sängen. vi bäddar rent i sängen hela tiden känns det som. skitkatter (; men vi älskar dom oavsett, hehe.

har ni haft en mysig kväll? jag hoppas det! jag har fortfarande lite feber. men tar det lugnt. blir ompysslad och uppassad. älskade sebastian. han är perfekt på alla sätt och vis ♥

gjorde en fannylista på spotify idag, så här har ni som har spotify (; lite blandat av de mesta jag lyssnar på just nu. musik är beroende framkallande och jag har för det mesta musik på. mår bra av musik.

nu ska vi sätta på en film och krypa ner i sängen! sov så gott älskade ni ♥ vi hörs mer imorgon! då ska jag hämta lilla saga gumman på dagis, åh så jag längtat varit vinteruppehåll och gud vet vad. jag saknar henne så himla mycket och det ska bli jättemysigt och kul att få träffa henne igen! (: lilla hjärtat! jag sitter barnvakt från halv fyra till halv elva. på fredag blir det sebastian tid och på lördag ska jag och helena ha tjejkväll med middag film och mys (: längtar! på måndag ska jag köpa gymkort, om jag inte är sjuk fort vill säga (; ska bli skööönt, måste få energi! och att träna är så uppfriskande, både för kropp och knopp! love it!

hörs imorgon! natti natt och dröm vackra drömmar ♥



 

mys i sängen med bokläsning och kissemys ♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback