inspiration

underbart med en pysseldag (: har suttit sen hjärtat mitt gick till jobbet. ja så i fem timmar och designat tio nya må bra plancher. ska bli så jäkla kul att starta upp företaget. får bli när jag samlat på mig massa massa plancher. så får jag utöka med tiden. det svåra är väl egentligen att sätta sig ner och pilla med dom. men när jag väl sitter ner då går det undan vill jag lova (:

håller på att värma lite lunch, sen blir det duscha och sen kommer mamma och hämtar mig vi ska åka till den gamla lägenheten och tömma det sista. det är skönt att jag får ha hela mitt bohag hos svärföräldrarna. men det nödvändigaste här hos oss. och skönast blir det såklart när vi köper hus (: åh längtar så! har redan börjat spåna massa på renoveringar osv. skulle vilja ha en betonvägg i något rum. en hel vägg med svartvita foton huller om buller i svarta ramar i olika stl.. ja massa roliga idéer. ska bli så himla himla kul att renovera ihop med sebastian (: han är riktigt händig! har fixat mig en handyman :P

ska fixa iordning mig nu och duscha. snart kommer mamma! sen ikväll ska vi äta tacos jag och älsklingen. och sen går vi till mamma och syr vidare på bröllopsklänningen! ska hämta ut två efterlängtade paket på posten också! den här & dom här. sen blir det myskväll med film, snask och ben&jerry! myshelg!

vi hörs senare. tack tack tack för alla fina kommentarer. jag blir så glad! ni anar inte :,)

puss&kram.





dynamit harry. jag älskar hans tigerränder på låren hihi.



Kommentarer
Postat av: jessica

Åh, han är verkligen jättesöt och fin! Nakenkatter ser verkligen helt estetiskt perfekta ut. En fråga, fryser de mycket? Hur håller du dem varma? Eller ja, de fixar de kanske själva bäst.. Men typ filtar osv? :)

2011-01-14 @ 20:33:03
Postat av: fanny

jessica: han är superfin ja :) dom fryser mycket och dom håller oftast värmen genom att komma upp i knöt, krypa under tröjan på en och krypa under täcket eller någon filt. hittar man dom inte någonstans ska man alltid leta under täcket ^^ där brukar dom gömma sig hihi. :) kram

2011-01-15 @ 00:38:42
URL: http://littlemissunshine.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback