relax

är helt avslappnad i kroppen. efter en dag med fixande och städande och rensande i sebastians bostadsrätt så kom mäklaren hit nyss och nu har han precis gått. det gick bra mycket bra och det ser ut som han kommer få minst 1,2 för sin gulliga etta (; kul att vi gått så mycket plus båda två. vi kommer både ha massa insatspengar till huset (nu har vi fastnat för det här potential och väldigt charmigt!) och mycket pengar till att renovera och fixa, även lägga undan. och det känns så himla skönt. det händer grejer och det går frammåt och vi blir bara gladare och gladare :D

här hemma är det levande ljus lite här och var, relax musik i bakgrunden och älsklingen hoppade precis in i duschen. sen ska han ner på hörnan och köpa pizza, mums! sen blir det myspyskväll med film och gos. sugen på ett fotbad och måla tånaglarna. och dricka en kopp te. mys! bara ta det lugnt! läsa lite och bara njuta av varann. saknat honom hela dagen. hans första dag efter julledigheten. fast han jobbar bara till onsdag (: sen ska vi flytta ihop på riktigt. börjar på onsdagkväll. och snart blir det bröllop! och flytta till hus. har jag sagt hur lycklig jag är? JAG ÄR LYCKLIGAST I HELA VÄRLDEN!!! :D har haft lite dippar nu efter nyår, men mår mycket bättre nu, skönt riktigt skönt (:

när vi flyttat ihop nu i dagarna, så ska vi köpa gymkort och jag började min psykologi b kurs idag också (: känns bra att det händer lite. jag mår alltid bäst när det är lite rörselse runt mig. och man känner att man går frammåt i livet.

ska hoppa i myskläderna nu och duka fram tills älsklingen kommer med pizza! (: hoppas ni har en jättemysig kväll. puss&kram.





Kommentarer
Postat av: Ulrika

Huset skulle nog bli grymt om ni renoverade det :) Har Sebastian din smak, kan det inte bli annat än bra :)

2011-01-03 @ 21:11:00
Postat av: Annica - mamma till Elias

Vilket charmigt hus och så öppet och ljust. Det kan inte bli annat än fint efter att Fanny har lagt sina fingrar på det =)

2011-01-04 @ 15:58:29
URL: http://annista.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback