Saturday

god morgon allihopa! sussat gott? jag sov lite för gott i natt och var inte alls motviverat till att gå upp när klockan ringde vid nio. kom bara tio min försent till optikern ^^ och hann duscha och få i linserna innan också. skönt att ha det gjort. nu är det bara lite makeup som ska på. om jag orkar får se (; jag är så mörk i ögonfransarna ändå. så det är inte hemskt utan smink :P

älsklingen städar för fulla muggar och jag ska strax plocka fram frukost med rostat lantbröd, ost, marmelad, juice och kalkstensdrömmar i lösvikt från nk's te avdelning. älskar det tet. favoriten! (:

sen ska vi på en husvisning. både idag och imorgon. ska bli spännande. den i morgon ligger i hallstavik. en timme från norrtälje och samma med uppsala. det är bra att ha både norrtälje och uppsalsa så pass nära. blir det lättare att hitta jobb och inte så jättelångt ifrån familj och vänner, men ändå ute på landet och billigt hus. mer hus för pengarna helt enkelt (: jag vill måla huset svart, helsvart och ha svart plåttak. (fast det fanns redan på det i hallstavik) och köpa eeeenorma fasadsiffror i zink. med stuprör i aluminium. fint mycket fint. mycket betong, zink, industikänsla, rått och ordentligt. bra material. hållbart. bergvärme ska vi installera också. kommer vi tjäna på massa i längden. (: kul att planera!

och ikväll ska vi sy vidare på klänningen. blev inte så mycket igår. blev mest mys hemma hos mamma. hon var iväg och vi passade på att laga tacos hemma hos henne, tände en brasa i öppnaspisen och tände massa ljus, dämpade all belysning och myste massa! åh! fredagsmyset är nog det bästa (; så när vi precis ätit upp så kom mamma hem och fick middagen serverad blev hon glad (: sen blev det ostbågar och smågodis och coca cola framför let's dance med mamma och älsklingen. ♥ fick skjuts hem för vi plockade med oss lite inredningsdetaljer. nu har vi massa mysbelysning här :D nu känns det lite mer hemma. jag trivs här, men det ska bli suuuperskönt att få plats med alla saker. hehe. jag har en del kläder.. sist jag flyttade blev det över 14 flyttkartonger med bara kläder. hih. blev så glad igår när jag såg att älsklingen satt upp ny namnremsa på ytterdörren, nu står det inte bara hans namn, utan mitt med (; och snart har vi samma efternamn också! inte långt kvar nu. då är det bara 7 st i hela sverige som heter det efternamnet.

ska hjälpa min bättre hälft nu (; glad att han inte heller tycker om röra. och städar! kap som sagt! (: vi hörs senare. ha en underbar lördag. det är ett underbart väder ute. inte så kyligt, och väldigt frisk luft! perfekt promenadvädert!

nu  - frukost! puss på er! (:



bild från fasadsiffran.se



Kommentarer
Postat av: jenna

sööt design :) Gillar din header bild :)

2011-01-16 @ 02:06:50
URL: http://jennaoberdieck.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback