soppa och myskväll

iih vi har myskväll (: jag är på riktigt goshumör och slappar runt i myskläder med älsklingen. han ligger och läser på sängen just nu (helt sjukt att han läser ut en tjock bok på några timmar, bokmal) och jag tänkte blogga lite (: vi väntar på middagen,. blev himla sent ikväll. men så är det varit inne i stan och fixat lite (: och nu har vi bara gosat runt med katterna hemma hos oss. åh det känns så himla bra att säga hemma hos oss. gissa om jag längtar tills vi köpt huset. vi ska på två visningar nu om några dagar. längtar så jag snart spricker! tror det lutar mest åt det här. älskar att det finns både kakelugnar och mny bastu och relax avdelning. lite högre än standard i takhöjd också tydligen.

har badat harry idag (: lortgrisen, hehe. han fick ett varmt skumbad med coconut bubbelbad från body shop och sen satt han bara och myste och kurrade. lilla hjärtat <3 julius ska få ett bad imorgon, hann inte idag. blev massa borstning av doris lååånga päls också. nu är hon fin igen (: älskar att pyssla med kissarna. det tar tid, men det visste jag ju! älskar dom såå (: och socialare katter får man nog leta länge efter ^^

efter middagen blir det krypa ner i sängen och titta på film,. det gör vi varje kväll. riktigt mysigt. ligga på älsklingens bröst och höra hans hjärtslag, alla katter i sängen runt oss och titta på någon bra film. blir mest filmer jag vill se :P för sebastian har en tendens att somna.

imorgon ska jag plugga så gott jag kan utan min psykologi bok /: får inte tag i min lärare, men vissa uppgifter går att göra utan boken. och sen ska jag och älsklingen in till stan och fika med amie. blev aldrig idag. sen ta det lugnt. bada juliys som sagt (;

nu är nog maten klar. blir hemmagjort soppa med potatis, broccoli, purjolök, vitlök, buljong och citron. med en ost och kesella röra till. jum jum. finns på nlife.se bäst med nyttig mat!

hoppas er kväll blir toppen! vi hörs imorgon (: natti natt <3











Kommentarer
Postat av: Annica - mamma till Elias

Gud så fint hus, ja inte nu interiören på vissa ställen men det blir nog riktigt fint om ni får lägga vantarna på det.

2011-01-10 @ 23:15:16
URL: http://annista.blogg.se/
Postat av: Angelica

Underbart med små nakenfisar :) Vi har en som är snart 8 månader och i slutet av februari får vi hem en till liten flicka :)

Kram

2011-01-11 @ 00:10:34
URL: http://piiemiien.blogg.se/
Postat av: Susie

Hej hjärtat. Tänkte på det med psykologin. Om du kör fast - mejla eller ring mig, så kan vi bolla tankar och idéer! puss

2011-01-11 @ 07:04:04
Postat av: Ulrika

Vilket vackert hus! Om du har några frågor som rör husköpet får du gärna maila mig. Jag jobbar som fastighetsmäklare, så jag borde kunna svara :)

2011-01-11 @ 10:45:25
Postat av: Madeleine

Ni är så sjuuuuukt söta ihop..Bara ler när jag ser er på bild sådär :) Det är så det ska va. Det är så kärlek ska se ut,det syns på er så väl :)

All lycka till er :)

Kraamar

2011-01-11 @ 14:26:34
Postat av: fanny

annica: vi tycker om det massor. inte så himla snyggt på insidan, men det går ju att ändra :)



angelica: nakenfisarna är bäst! så otroligt charmiga och mysiga! åh va mysigt med en till liten fis! va kul (:



susie: tack älskade du. ska jag tänka på <3 du är bäst.



ulrika: tack så jättemYCKET! ska jag absolut tänka på! gullig du är :) kram



madeleine: tack tack tack, va glad jag blir! :D jo vi är verkligen kära och jag tror det syns på bilderna <3 :) kram

2011-01-11 @ 15:07:21
URL: http://littlemissunshine.se
Postat av: Felitchia

första bilden i färg var så otroligt fin! Den verkligen strålar kärlek! :)

2011-01-11 @ 18:58:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback