God morgon!

jag har sovit som en kratta i natt. jag skaaa inte dricka svart te på kvällen. haha. jäkla hoppa upp och ner till toaletten ^^ och sebastian får lixom dra mig ur sängen för anstränger jag mig för mycket kissar jag ju nästan på mig. :P ätit frukost på sängen, myst med katterna, tagit en dusch och sen en rask promenad. uppfriskande,. men nu börjar det bli riktigt tungt! hector vägen 1,5 kg nu sen är det ju moderkakan, fostervatten, 1 liter extra blod mm. phu. men nu är det inte lång tid kvar. åh!! :D jag är inte alls rädd för att föda (: ska bli så spännande! och jag vill inte ha eller ska iaf försöka utan smärtstillande. dock tror jag att liten inte är så himla liten.. både jag och sebastian var jättebebisar när vi föddes. kul eftersom jag har så smala höfter. (; aj.

ska strax sätta mig och jobba hemifrån. tre timmar och sen ska jag sminka mig, mysa runt här hemma. äta rester från igår och sen åker jag till jobbet och jobbar i fyra timmar. stängning så blir sent ikväll. älsklingen kommer och möter mig sen när jag slutar (: vad jag läntar tills han tagit sitt körkort! han hade fått massa beröm idag på körlektionen! duktiga älskling ♥ sen är det inte lång tid kvar så ska jag ta mitt. ska bli kul! och framförallt skönt! ska börja kolla på bilbarnstol snart. några tips?

nej nu blir det jobb! (: ta hand om er idag och var rädda om er! puss&kram!



vår middag häromkvällen. gott, men det fattades helt klart sallad till.



Kommentarer
Postat av: Annica - mamma till Elias

Tips på babyskydd: Brio Primo, den ska tydligen vara riktigt bra och har vunnit en massa tester. Den ska då jag köpa till nästa bebis (om det nu blir någon)



Hoppas ni får en trevlig helg. kram

2011-07-15 @ 16:04:06
URL: http://annista.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback