God morgon!

god morgon fredag! (: hoppas ni sovit gott! jag ska inte dricka svart te igen innan vi går och lägger oss ^^ jäklar vad jag sprungit på toaletten i natt. man lär sig alltid nått. fast det visste jag ju, men att det skulle bli så mycket toalettbesök räknade jag inte med :P annars har vi sovit gott! katterna var helt lyriska när vi öppnade sovrumsdörren. aldrig varit med om keligare kissar. doris pratar hela tiden, tycker det är så gulligt :D hon svarar på de tman säger till henne. hihi. och idag kommer vi hämta hem vår nya familjemedlem henry. vad vi längtat efter honom! vår avelshane i framtiden. om ca ett år. ska bli spännande! :D jag och flera från jobbet ska ut och äta ikväll på söder vid 18 och efter det åker jag hem och vi ska hämta lillagubben hos uppfödaren. blir lite tomt på sparkontot :P artontusen är mycket pengar, men vi får tillbaka det flera ggr om senare. investering kallas det! investering i kärlek och pengar sen.

har precis ätit frukost på sängen som älsklingen fixade. och ska strax sitta med bröllopsbilderna igen. jag kan inte sitta flera timmar vid datorn har jag märkt. höfter och rygg gör ont. så lite i taget! brudparet är på sin bröllopsresa just nu. så lite tid har jag på mig! inte så mycket kvar nu (:

annars idag har jag inga planer. mest på kvällen ju,. fota ullaredsinköpen kanske. läsa lite och vila. imorgon jobbar jag igen. har varit skönt och behövligt med lite ledighet. vila upp mig!

hoppas ni får en jättemysig fredag! alltid någonting speciellt med fredagar! (: vi ska ha mysfredag såklart. med allt vad det innebär :D ta hand om er!

puss&kram!





nytagna bilder från uppfödaren på vår lilla tjockis henry :D



Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken sötnos! :D

2011-07-01 @ 22:04:08
URL: http://livetmedkarleken.blogg.se/
Postat av: Ami

Så stilig han är!

2011-07-02 @ 01:21:27
URL: http://insidepain.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback