Linköping

vi har haft helt underbara dagar tillsammans i vår nya mysiga stad. vi föll verkligen för linköping! GUD va mysigt med alla uteserveringar, små mysiga fik och alla affärer. det finns verkligen allt man kan tänka sig. det enda jag saknade  var granit och i vår kommer granit öppna upp en webshop. vi hade verkligen två bra och härliga dagar (: kom till linköping i fredags vid 11 tiden. hade sju timmar på oss att utforska och det gjorde vi (: vi gick i affärer, vi fikade, vi åt thaimat på en mysig uteservering. vi besökte vår bank och fixade villa plus försäkring och la upp lånen som vi vill ha dom. vi åt glass på ett soligt café vid en fontän. vi myste på en bänk i en fin park. vi pussades, kramades och ja, mådde bra! riktigt bra! känns som hemma! alla är verkligen snälla och hjälpsamma. vi fick höra flera gånger att vi var framåt och trevliga. sebastian och jag i ett nötskal (; vi pratade på med massa människor. sen kom per som bor i huset vi köpt nu med sin familj. vi har haft mycket kontakt via telefon och sms innan. jättemysiga! och vi blev kvar där i nästan sex timmar. vi åt grillad ytterfläskfilé med potatisgratäng, pepparsås, sallad, beasås, soltorkade tomater. ute på den inglasade verandan,. kändes så frifullt med vattnet nedanför och kossorna i hagen bredvid. solen stod låg och vi skrattade och hade jättetrevligt! vi gick runt i huset och bara tittade, myste och njöt av att vi snart ska få flytta in! sen mätte vi alla väggar i hela huset innan vi fikade annanaspaj med glass. kom inte därifrån förens runt tolv. sen sov vi hemma hos några vänner i närheten.

lördagen spenderade vi med först en god frukost ute i deras trädgård. sen blev det linköping igen (; gick på intervju som ungdomscoach till älsklingen. dom älskade honom! och jag förstår dom. jag tror verkligen han får jobbet. men vi gick ändå runt och slängde ut CVn till olika ställen. på lush blev han poppis haha,. chefen verkade jätteintereserad. så hon skulle ringa i början av veckan (: glad för hans skull att det går så bra! eller för oss! jag har tre jobb (fått ett till nu som jag kan ha kvar under mamma ledigheten) och få ut 16 efter skatt i månaden,. och spara massa mamma dagar. och det sköter jag hemifrån. just nu har jag en inkomst på 35 tusen ut i månaden. sebastian har två jobb. så vi lever gott! inkomster på 58.000 efter skatt. det är ganska sjukt faktiskt. med tanke på att jag levde på minimun i flera år. men det bästa av allt är att vi ändå har så mycket tid tillsammans ♥ och det värdesätter jag så mycket mer. men nu är det bra med mer stålar inför alla renoveringar och gud vet vad. sen satt vi oss på ett café och fikade en timme, pratade om köksrenoveringen. nu vet vi precis hur vi ska ha det. och det kommer bli kanon! vi kommer slå ut ena sidan av väggen till det nuvarande sovrummet. kommer bli ett stooort kök. sen vandrade v i runt i lite smågränder, åt middag på en grekisk restaurang och satt och myste ute i solen när vi åt (: efter det gick vi på bio och såg "!poppers pingviner" rolig och lättsam film (: jag älskar pingviner! sen gick vårt tåg hem till stor stan igen. ville inte alls åka tillbaka. mådde verkligen bra i själen av det här. så glada att vi ska flytta! det känns så rätt! ♥

ikväll blir det hemgjord pizza här hemma. vi ska ha massa gott på. färska champinjoner, rödlök, purjolök, färska tomater, ruccola, skinka, västerbottenost, och hemgjord tomatsås från leila lindholms "one more slice" som jag fått av älsklingen ♥ älsklingen kavlar ut pizzadegen just nu. och jag ska gå och hjälpa  honom (: sen blir det film och gos ikväll. jobbade bara under dagen och den här veckan jobbar jag 6 dagar utav 7 så vi passar på att mysa när vi väl kan (:

ha en jättemysig kväll. puss&kram!



Kommentarer
Postat av: Marielle

Dy kan verkligen måla upp bilder i mitt huvud med dina berättartexter Fanny :). Du verkar må så bra och det är du värd. Du ska ha det bäst. Du ska ha det lättsamt. Du ska bara få njuta av livet. Och du den där tomatsåsen får du gärna lägga ut receptet på så ska jag prova den. KRAM<3

2011-07-10 @ 21:23:21
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Pixie

Låter som att ni verkligen har haft ett par underbara dagar. Linköping är en jättemysig liten stad. Inte min smak på storlek men väldigt fin i alla fall.

2011-07-11 @ 03:19:17
URL: http://tigerbumbi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback