Monday!

hallå vänner (: har precis redigerat några av dom sista bröllopsbilderna. har tagot en stund då vi flyttat och haft mycket att stå i. men nu så. ska ta och bränna dom på onsdag och sen ska brudparet få dom. imorgon hinner jag inte. då jobbar jag först 11-19 och sen ska jag och älsklingen åka till kungsträdgården och äta middag med helena och joakim på mysiga friday's. gillar verkligen den restaurangen! och speciellt deras goda fruktdrinkar. nu blir det ju alkoholfritt för mig och det är nästan godare! så vi ska ses vid 20 tiden. (: mysigt!

hade en trevlig kväll igår hemma hos sebastians föräldrar. hans mamma fyllde år och vi kom dit på middag! hade köpt med oss blommor från trädgårdscafét vi var på, dom hade en mysig liten blomsterbutik och flera olika ostar, kex och marmelader, mörk choklad. blev uppskattat! kul att köpa presenter som man vet passar! (; dök i säng när vi kom hem och myste massor innan vi släckte mysbelysningen (vi har en liten stjärnslinga som vi har tänd på kvällarna) och sussade.

ska strax sminka mig, duscha gjorde jag när jag gick upp vid elva. och sen åker jag till söder och möter upp amie för en fika! längesen vi sågs nu så hon har inte sett magen mer än på bild :P fick en kommentar på fb av henne när jag la upp nya bilder "shit!!" hah. får se vad hon säger när vi ses (; mysigt att träffa henne!

sen ikväll blir det i vanlig ordning middag med hjärtat mitt. sugen på dinkelsallad med äpplen, rödlök, ruccola och massa annat gott. och ha kall rostbiff till. mumma! sommrigt och nyttig GI. vet att jag fått en mejl ang. just GI, ska svara på ditt mejl. inte glömt bara haft fullt upp ): men det kommer! sen tänkte vi kolla på film. har en hårdisk som är inkopplad till tvn med 650 nya filmer, så vi har inte direkt tråkigt :P

så så ser min dag ut (: älsklingen jobbar till halv fyra, så han kommer nog in och möter upp mig (: nu är det inte långt kvar tills han har sitt körkort. ska bli SÅ skönt!

ha en toppendag så hörs vi mer ikväll :D puss&kram.




Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag kommer aldrig sätta min fot på TGI Fridays efter att en bekant berättade för mig hur hon blev nekad att sitta på uteserveringen pga sin rullstol - och det fick hon veta efter att ha suttit och väntat på bord i över en timme! Barnvagnar, rullstolar och rullatorer är inte välkomna hos dom enligt deras personal.

2011-07-05 @ 09:11:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback