myskväll delux!

sista kvällen innan mamma min kommer hem igen. så vi ska ha en riktig myskväll delux med varma mackor, chips och dipp och smågodis och en bra film. älsklingen är och väljer en nu. vi har en hårdisk med över 700 filmer med oss hit så det finns att välja mellan (: längtat hela dagen efter att få komma hem från jobbet och gosa med min kärlek och bara ha en mysig kväll!!

dagen på jobbet gick fruktansvärt segt. det var lååånga åtta timmar, haha. men tillslut blev klockan 18 och jag slutade och skuttade iväg till bussen. dom dagarna jag väl kan gå utan foglossningsproblem så powerwalkar jag ^^ det kommer bli mycket sånt sen med. träning alltså! jag saknar det jättemycket! men nu kan jag iaf gå promenader! och det är ju bättre än ingenting (: sen mötte älsklingen mig med stora kramen så gick vi in och handlade till middagen och godis och nu hemma som sagt!

ska strax börja med middagen och sen blir det film! imorgon är jag ledig från coop, men jobbar hemifrån från 12-18. att ha eget företag är bäst! att kunna bestämma sina tider och vara hemma! innan året är slut är målet att ha tre egna företag och kattuppfödningen till nästa sommar. alexander sa att han inte blir förvånad om jag startar en massa projekt snart igen. han känner mig! haha. är i startgropen för massa skojigt (: jag blir ganska rastlös om jag inte har saker att fixa med och planera inför. alltid varit sån. och det tycker jag om! då är livet mer varierat. inrutat går bort! och imorgon kommer lina kusin hit och fikar och lämnar nästintill nya bebiskläder från hennes nyfödde son hugo i stl 50. gulle! det är bra för vi har inte så många i stl 50 till vår fina hector ♥

men  nu ska jag umgås med älsklingen! hoppas ni får en mysig kväll ni med (: massa pussar&kramar!

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback