splatch

sa det och så gick mitt vatten inne på hm hytten mitt inne i centrala stockholm. blev ompysslad av den gulliga personalen och sen blev jag körd i ambulans till förlossningen. liten har inte kommit ut ännu och det håller vi tummarna för att han inte gör. även fast han är 30 veckor imorgon och är en stark liten krabat han är stor som att han vore en vecka längre gången. en liten tjockis hiih.

han är lika ivrig som sina föräldrar hector. snabbt ska allt gå. men som sagt, vi håller tummarna att han stannar i magen iaf i fem veckor till. då sätter dom i gång mig med dropp. då blir han ett september barn. samma månad som mig (:

det har varit ett helvete det här, blandat med glädje och saknad och längtan efter honom. både jag och sebastian har bott på sjukhuset nu sen i fredags vid halv tolv på dagen. och man blir lite omtumlad och upp lioch ner. men vi gör det bästa av det här, som alltid och myser och vilar, tittar på filmer på datorn, plockade med oss hårdisken med 600 filmer, massa tidningar, frukt, och tv på rummet. man anpassar sig väldigt fort har jag märkt (: att sova när man vill, titta på tv när man vill, prata och planera inför huset och flytten när man vill. vi har lixom tid att umgås. och det om någonting uppskattar jag verkligen!

älsklingen plockade med en ljusslinga hit när han var hemma en snabbis och packade våra saker och har hängt upp den på min säng här (: gulligast! den är så mysig att ha tänd på kvällarna.

så nu är jag sjukskriven såklart. kommer bara ligga och vänta på när hector bestämmer sig för att komma ut. jag har fått bricanyl för att stoppa upp sammadragningarna och värkarna. men nu kommer dom inte stoppa upp det mer, så kommer han så kommer han. det är upp till honom nu och vi tar emot dig älskade hector med öppna armar! längtar så efter dig hjärtat ♥

sen blir det neo avdelningen för oss. kommer han i vecka 34+0 om jag blir igångsatt så behöver vi antagligen inte stanna där. men annars blir det neo. där vi kommer bo med honom och se till så han tjockar på sig lite (; nu väger han iallafall 1,4 kg. vilket är kanon. lilla gubben.

ja allt blir inte alltid som man tänkt och planerat. sebastian kommer åka ner till huset och renovera så det är fint tills jag och hector kommer dit. iallafall börja. allt får ta sin tid. och fokus på hector. antagligen kommer han också vara sjukskriven sebastian alltså. men vi får se. den här veckan är han ledig iallafall. och det är riktigt skönt att ha honom här. och han vill inte åka ifrån oss.

såå därav min frånvaro här. jag har inte orkat. sovit och varit orolig. och försökt ställa in mig på all förändring runtomkring. hualigen. men allt blir bra. han är våran starka lilla kille! och allt ser fint ut med hans hjärtljus osv. han är starka hjärtslag!

nu ska vi kolla på film och sen blir det middag och mys! hoppas ni mår bra och har en jättemysig kväll (: jag kommer vara lite mer aktiv här. och uppdatera om hur allt går!

ta hand om er! puss&kram.






Kommentarer
Postat av: Jeanette

Ta hand om er! <3

2011-07-26 @ 16:57:53
Postat av: Jessica

Jag vet inte vad jag ska skriva då allt känns så litet mer än; jag tänker på er!

Kämpa på. Jag hejar på er och detta kommer gå alldeles galant! Massor av kramar

2011-07-26 @ 17:10:11
Postat av: Hanna

Styrkekram till er lilla familj ♥ Det kommer att gå bra!

2011-07-26 @ 18:39:50
URL: http://graficum.se/
Postat av: Evelina

Håller tummarna steeenhårt för att allt ska gå bra!!



Det "bästa" med att ligga på neonatal är ju att både du och S får ta tillfälliga föräldradagar som alltså inte är de vanliga dagarna. De sparas helt tills Hector skrivs ut så båda kan vara lediga tillsammans!



Kramar

2011-07-26 @ 19:30:42
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Malin

ska hålla alla tummar och tår för er och eran son =) Vad härligt att din man är ett så fint stöd, och ta det nu LUGNT.



Ha de gott och jag önskar er det allra bästa =)

2011-07-26 @ 20:18:59
Postat av: Doris

Åhh, jag tänker på er. Du är så stark Fanny, ty er till varandra så klarar ni detta galant!

2011-07-26 @ 21:41:02
Postat av: Marielle

Oj men vad tidigt va min första tanke. Vad hemkst för dig men vad bra att du fick hjälp så fort och vad bra att du får ta det lugnt nu.

2011-07-26 @ 22:55:24
URL: http://donnadeluxe.blogg.se/
Postat av: Marit

Här kommer varma tankar från en av dina trogna läsare! Allt kommer att gå så bra! Tänk att de kan vara så ivriga att komma ut ibland de små, men håller tummarna med er att han får vara kvar i magen lite till och "tjocka på sig". Hur det än blir så blir det bra. Tänk att ni snart är föräldrar! =)



Ser fram emot att få fortsätta följa er resa!

En stor styrkekram från Marit

2011-07-26 @ 23:11:41
URL: http://mysweethome.blogg.se/thehavenofelves
Postat av: Ann-Kristin

Förstod nästan att något var i görningen, men du är nu i goda händer och du har ju en omtänksam man så allt kommer ordna sig. Måste du ligga kvar på bb tills Hector kommer ut? Sköt om er!

2011-07-26 @ 23:44:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback