flyttat!

hej på er! nu har vi flyttat till mamma min (: mysigt är det, vi har boat in oss ordentligt, ja till och med fått upp en fotovägg i rummet vi bor i. mamma måste vara den bästa av dom bästa! vilken klippa! hon har fixat och trixat så vi har både ett sovrum och ett vardagsrum. vilket inte alls var planerat från början. men nu har vi en del i hennes lägenhet och här kommer vi trivas toppen i åtta veckor innan vi flyttar till huset (: ska fota lite sen så ni får se hur vi har det här. och gratis får vi bo också, så vi kan spara mer pengar till renoveringarna och sånt. en av de finaste egenskaperna människor kan ha. att ge till andra utan att kräva någonting tillbaka.

just nu sitter jag vid datorbordet och lyssnar på musik medans jag redigerar bröllopsbilder. jag har fått fler bröllopsfotograferingsjobb, kul eller hur!! och jag längtar enormt efter att få fota hector och förstora upp dom och hänga upp i stora ramar i huset. våran skatt. bökar omkring och har fått in bra sovrutiner verkar det som! lilla gubben. har fått kryckor som jag haltar runt på när det gör som ondast. foglossning och klämd nerv och ont i hela ryggen. imorgon går vi in i vecka 26 ♥

älsklingen är på teori & risk utbildning nu, saknar honom som fan. vi har mer eller mindre bara sovit ihop då han pluggar körkort nu och ja, flytten och allt. men vi tar vara på alla små stunder. speciellt kvällarna. dricker varsinn kopp te, kramas och pratar om dagen. sånt är så viktigt! få prata av sig, höra hur den andres dag har varit och lätta på hjärtat om det varit några jobbigheter. glad att vi kan prata om allt. satt och skrev ett brev till morfar som jag ska skicka i dagarna med lite framkallade nytagna magbilder och skrev hur mycket jag ser fram emot att han ska få träffa sebastian. han är verkligen en människa med det största hjärtat. jag ångrar inte en sekund att jag valde att dela livet med honom! finaste! ♥ han kommer inte hem förens senare ikväll. så blir till att sysselsätta sig själv några timmar! (: tänkte lägga mig på sängen (vi har verkligen en "prinsessan på ärten säng att sova i, haha. vi har två resårmadrasser på varandra och två bäddmadrasser, väääldigt mysigt att sova! sover gott!) sängen vi köpt som kommer till huset i september är ung. lika hög om inte lite högre.. jag gillart! så ligga och bläddra i lite måbra tidningar och inredningstidningar. sen när vi flyttat helt och hållet så ska jag börja prenumenera på lite olika tidningar igen! haft en period när jag inte alls läst mycket, men nu börjar suget falla på igen! sen blir det antagligen film och sånt mysigt! jag gillar att vara här. på något sätt slappnar man av i alla måsten när man kommer hem igen. även fast vi delar på allt. så är det bara känslan av att bli lite bortskämd som är skön!

jag har förresten hittat soffan vi ska köpa till vardagsrummet uppe. soffan som är beställd sen tidigare som jag bloggade om är ju den u-formade enorma som ska stå nere i "biorummet" men den här andra till vardagsrummet uppe på entréplan är en från bolia som heter "sepia" den är enormt skön, dun & fjärder i alla kuddar. djup, låg, bred. mys! kostar en heldel. men som jag skrev innan. hellre köpa det vi verkligen vill ha och spara spara! och sparat det har vi (: den modellen vi vill ha hittar ni här i färgen "multi grey" gillar den supermycket!

ska ta och fortsätta med bröllopsbilderna nu! och mysa med julius, han ligger på magen och kurrar under min tröja ♥

vi hörs säkert senare. så skönt att jag kan koppla in iphonen i datorn och använda den som ett mobiltbredband! så nu blir det bloggande trots allt (: ni är väääldigt tysta, var det inte ni som skulle bli bättre på att kommentera :P knäppisar!

imorgon åker jag och bästa anna till ullared och shoppar inredning och bebisprylar! :D ska bli så jäkla kul med en roadtrip och ja ullared är ju himla kul! blir upphämtad vid 05 imorgon (; uppe med tuppen!

puss&kram!









Kommentarer
Postat av: Anna

Härligt gumman!

ja vad kul vi ska ha , glöm inte att bränna bra musik ;)

2011-06-28 @ 18:33:20
URL: http://livetmedkarleken.blogg.se/
Postat av: Linn

Hej Fanny!! Haha, förlåt för att det var så längesedan jag kommenterade! För jag är ju inne här nästan varje dag för att se om du skrivit något nytt :) Som alltid är det så fint att få läsa om ditt liv och se dina fina foton, få drömma om att en dag hitta något liknande som du funnit. En klok människa sa en gång till mig att avundsjuka inte behöver vara något fult, att man kan använda sig av sina känslor av avundsjuka till att få reda på vad det är man vill ha. Så när det sticker till i hjärtat av att se andra ha det man själv också önskar finna, så brukar jag tänka "aha, det där är något jag vill ha och längtar efter". Avundsjuka tänker jag bara blir "fult" när det följs av ett missunnande. När jag läser din blogg så glädjs jag med dig, och kommer lite närmare mina egna drömmar och önskningar inför framtiden. Tack! Och kram!

2011-06-28 @ 21:29:52
Postat av: Keadi

Åh, din mamma lär ju vara världens sötaste :)

2011-06-29 @ 01:47:08
URL: http://keadi.blogspot.com
Postat av: Pixie

Åh vilken fin idé med fotovägg sådär. Så vill jag också ha det. Massa fina kort uppsatta så att man blir glad när man tittar på dom. Gör det nått om jag lånar idéen lite? Kram

2011-06-29 @ 17:31:06
URL: http://tigerbumbi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback